Δυο ποντιόπουλα στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενθουσίασαν Τανιμανίδη και Καπουτζίδη (Bίντεο)

Εντυπωσίασαν τους δυο Πόντιους της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» συνεπαίρνοντάς τους σε ένα μουσικό ταξίδι στον αλησμόνητο Πόντο. Ο λόγος για τη 13χρονη Νικολέτα Βουλικίδου και τον 14χρονο Γιώργο Παυλίδη, τα δυο ποντιόπουλα που μέσα από την αγάπη τους για τον Πόντο κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στις καρδιές θεατών και κοινού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τα παιδιά στη σκηνή μιλώντας τους στην ποντιακή διάλεκτο, βοηθώντας τα έτσι να αποβάλουν την αμηχανία τους.

Με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας του αυτοδίδακτου Γιώργου, η Νικολέτα τραγούδησε το γνωστό ποντιακό τραγούδι «Αδά 'ς σον κόσμον αγαπώ», που πρωτοτραγούδησε ο αείμνηστος Χρύσανθος Θεοδωρίδης.

Τα δύο παιδιά κατάφεραν να συγκινήσουν τον Σάκη Τανιμανίδη (που όπως ανέφερε μεγάλωσε με το ποντιακό στοιχείο να κυριαρχεί στην οικογένειά του) και τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος δήλωσε ότι το άκουσμα της λύρας (τόσο της ποντιακής όσο και της κρητικής) τον κάνει πάντα να ανατριχιάζει.



http://www.pontos-news.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη έκρηξη κατεδάφισε το ξενοδοχείο TSAMIS στην Καστοριά (Φώτο -Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο Κοζάνης (Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Βραβεύσεις αθλητών και συλλόγων-εθελοντών για το Run Greece Καστοριά (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

9 εκπληκτικά παραδείγματα που δείχνουν πώς επηρεάζουμε τον εγκέφαλό μας