ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (10/11/2017)

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (10/11/2017)1 Ο Στέργιος Γκανάτσιος εξελέγη Νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μετά τις Τελευταίες εκλογικές Διαδικασίες. Να ευχηθώ στο Πολύ Καλό Φίλο Στέργιο Νέο Πρύτανη Καλή Θητεία στο ΤΕΙ.
2 Τρείς Συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών.Ένας Συνδυασμός με επικεφαλής τον Νυν Πρόεδρο Νίκο Ράμμο, ο Πάνος Γιώτας επικεφαλής του 2ου Συνδυασμού και ο Γιώργος Νταγκούμας επικεφαλής του 3ου συνδυασμού για το ΕΒΕ Γρεβενών.
Κοζάνη και Γρεβενά στις Εκλογές των Επιμελητηρίων Συμμετέχουν Τρείς Συνδυασμοί. Ενώ στην Φλώρινα και Καστοριά οι Νύν Πρόεδροι Σάββας Σαπαλίδης ΕΒΕ Φλώρινας και Χαράλαμπος Καραταγλίδης ΕΒΕ Καστοριάς δεν έχουν Αντίπαλο.
3 Στα Ορεινά Γρεβενά βρέθηκαν για απολαύσουν γευστικές Τσιγαρίδες γνωστοί Αυτοδιοικητικοί των Γρεβενών. Πάντως εκτός από τις Λαχταριστές Τσιγαρίδες που συνοδεύτηκαν με καλό Κρασί η Συζήτηση είχε και έντονο άρωμα εκλογών ειδικά στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.»
Υπάρχει Περίπτωση να πας στην Πέρδικα Θεοδώρου στο Σπήλαιο και να μην Περάσεις Υπέροχα;
4 Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα των Γρεβενών για την Χειμερινή Περίοδο. ήδη Υπογράφτηκε και η Σύμβαση των 60.146 Ευρώ για τον αποχιονισμό και την αλατοδιανομή στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Γρεβενών. Τις Επόμενες Ημέρες αναμένεται να συνεδρίαση και το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας Υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου.
5 Συνεχίζει Δυναμικά το Έργο του στο Δήμο Δεσκάτης ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος. Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην Υπογραφή των Συμβάσεων με τον Ανάδοχο Εργολάβο για Σημαντικά Έργα που ξεπερνούν τις 300.000 για τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Χασίων.
6 Είναι πολύ Δυναμικός και το Αποδεικνύει Καθημερινά. ο Λόγος για τον Φίλο Πρόεδρο του Αστέρα Γρεβενών Ιορδάνη Καραιορδανίδη τον Γνωστό Τζόρνταν οπου και φέτος Υπόσχεται εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στον Χώρο του Βόλεϊ.
7 Χιονάκι περιμένουμε να ρίξει στα Ορεινά ώστε να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας και να ξεκινήσει η Χειμερινή Τουριστική Κίνηση στον Ορεινό όγκο των Γρεβενών.
Πάντως μέσα από την Στήλη θα ήθελα να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε έναν Άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα για την Τουριστική Ανάπτυξη των Γρεβενών και ειδικά του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας καταβάλλοντας τεράστιες όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Φίλε Γιάννη Νασίκα Δημοτικέ Σύμβουλε Γρεβενών π.Αντιδήμαρχε και π.Πρόεδρε του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας είσαι η Ψυχή του Ορεινού Όγκου των Γρεβενών και κάποιοι σε οφείλουν Πολλά.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Δημήτρης Βακρατσάς

http://greveniotis.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης