Κραυγή αγωνίας από Ηλία και Νίκο Ηλιάδη

Κραυγή αγωνίας από Ηλία και Νίκο ΗλιάδηΤα ονόματα του Ηλία και του Νίκου Ηλιάδη μόνο χαρούμενους συνειρμούς φέρνουν στο μυαλό των Ελλήνων φιλάθλων. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας και χάλκινος του Λονδίνου υπό την καθοδήγηση του πατέρα και προπονητή του έχει καταφέρει να κάνει γνωστό στο ελληνικό κοινό το άθλημα του Τζούντο και να δοξάσει τη χώρα μας αμέτρητες φορές σε ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. 

Κι όμως, ο εμβληματικός για το άθλημα προπονητής έφτασε στο σημείο να καταγγέλλει στο zougla.gr ότι εξαιτίας του τωρινού Δ.Σ. της ομοσπονδίας «το άθλημα διαλύεται», ενώ «οι διοικούντες προσπαθούν να εξαφανίσουν» -όπως τονίζει- το brand name «Iliadis». 

Ο «προπονητής των μεταλλίων» ή αν προτιμάτε ο πατέρας και καθοδηγητής του «Mr Ippon» κρίθηκε παράνομος, σύμφωνα με την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίαςΝα σημειωθεί ότι από τη μεριά της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή κατέθεσε διπλή μηνυτήρια αναφορά κατά της προηγούμενης διοίκησης. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ηλίας ανακοίνωσε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω του μία λαμπρή καριέρα, που τον κατατάσσει ανάμεσα στους «θρύλους» του αθλήματος, ενώ ο πατέρας του Νίκος συνεχίζει τη διαδρομή του στο άθλημα. Ο ίδιος νιώθοντας ευγνώμων για όσα του προσέφερε, αλλά και κέρδισε μέσα από το Τζούντο, υποστηρίζει ότι στοχεύει να πάει περισσότερα βήματα μπροστά το άθλημα.

Μάλιστα, ο Νίκος Ηλιάδης εργαζόταν προς αυτήν την κατεύθυνση μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017. Τι άλλαξε από τότε; Απολύθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή! Ο «προπονητής των μεταλλίων» ή αν προτιμάτε ο πατέρας και καθοδηγητής του «Mr Ippon» κρίθηκε παράνομος, σύμφωνα με την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας.

«Η πρόσληψη του προπονητή Νίκου Ηλιάδη και του βοηθού του Ηλία Ηλιάδη του Μιρμάν δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες διατάξεις του Ν. 2725/99 και τις διαδικασίες του εσωτερικού κανονισμού. Σύμφωνα με σχετική απόφαση της προσωρινής διοίκησης, θα απαιτηθεί καταλογισμός των χρημάτων που δαπανήθηκαν για όλη τη διάρκεια της σύμβασης με τους εν λόγω προπονητές» αναφέρει η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης, στην οποία επικεφαλής είναι ο Ευάγγελος Σουφλέρης.


Η απάντηση, η οποία όμως πέρασε στα… ψιλά και δεν άλλαξε την απόφαση, ήρθε από τον Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος τόνισε από τη μεριά του με μακροσκελή γραπτή δήλωση ότι η απόφαση για την απομάκρυνση του Νίκου Ηλιάδη είναι μία κίνηση «ρεβανσισμού», η οποία θα ζημιώσει το άθλημα. Μάλιστα, η… προφητεία του Ηλία Ηλιάδη επαληθεύτηκε, καθώς από τότε έως και σήμερα το Τζούντο στην Ελλάδα περιβάλλεται από μία παρατεταμένη θερινή ραστώνη, καθώς οι Έλληνες πρωταθλητές δεν συμμετέχουν σε αγώνες και οι εγχώριες διοργανώσεις φυτοζωούν. 



Οι εκλογές, η ένσταση και η προσωρινή διοίκηση

Στις 21 Οκτωβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο προκήρυξε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 6 Νοεμβρίου του ίδιου έτους με κυρίαρχο θέμα της ημερήσιας διάταξης τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας διοίκησης, με δεδομένο ότι στις 31 Δεκεμβρίου η θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. έληγε.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά, στις 2 Νοεμβρίου, μερικά αθλητικά σωματεία κατέθεσαν αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για προσωρινή αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του Δ.Σ. επικαλούμενα τυπικές ελλείψεις (σ.σ.: έλλειψη έγγραφης πρόσκλησης για τις εκλογές), ενώ κατήγγειλαν και σωματεία μη νομιμοποιούμενα προς συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση.

Η αίτηση απερρίφθη και έτσι τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 6 Νοεμβρίου, οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Από τα 63 σωματεία-μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 54, ενώ 6 δεν προσήλθαν. Ο συνδυασμός «Τζούντο στην Πράξη», που υποστηρίχθηκε από τον Νίκο Ηλιάδη με επικεφαλής τον Γιάννη Καφενταράκη, έλαβε 44 ψήφους και εξέλεξε 15 μέλη, ενώ ο συνδυασμός «Ελληνικό Τζούντο» με επικεφαλής τον Ευάγγελο Σουφλέρη πήρε 9 ψήφους και δεν εξέλεξε μέλος.

Ο καιρός πέρασε και τελικά στις 16 Ιανουαρίου του 2017 το σωματείο ΓΑΣ Ίκαρος Θεσσαλονίκης κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις εκλογές, επικαλούμενο τους ίδιους λόγους που είχαν αναφερθεί στην πράξη της 2/11/16. Με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητήθηκε η έκδοση προσωρινής διαταγής για την ακύρωση των εκλογών και ο ορισμός προσωρινής διοίκησης. Το αίτημα εγκρίθηκε και πρόεκυψε προσωρινή διοίκηση 15 μελών από το σχήμα του Ε. Σουφλέρη.

Από τότε ξεκίνησε ο… Γολγοθάς του Νίκου Ηλιάδη, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, καθώς εξαναγκάστηκε σε φυγή από το αγαπημένο του άθλημα, αφού η πρώτη απόφαση της προσωρινής διοίκησης ήταν η απομάκρυνσή του! Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στη συνέντευξή του στο zougla.gr, «από την ημέρα των αρχαιρεσιών έως και σήμερα αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας της έννοιας της δημοκρατίας μέσα στην Ομοσπονδία του Τζούντο. Η εκλεγμένη διοίκηση καθαιρέθηκε… δι’ ασήμαντον αφορμή, με πρόφαση τις προσκλήσεις που δεν απεστάλησαν (σ.σ.: η διαδικασία που προβλέπεται δεν έχει ακολουθηθεί ποτέ), ενώ η προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε από το πρωτοδικείο με αποκλειστικό σκοπό να οδηγήσει το άθλημα σε νέες εκλογές… δεν φαίνεται πρόθυμη να εκτελέσει τον σκοπό της».

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ακόμα και όταν το 50% των σωματείων ζήτησε εκλογές, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό. Παράλληλα, όλες οι νομικές προσπάθειες της πλευράς του Νίκου Ηλιάδη έχουν πέσει στο κενό, ενώ η κωλυσιεργία που παρατηρείται τους τελευταίους 10 μήνες «καταστρέφει το άθλημα». «Οι αθλητές δεν παίζουν σε αγώνες στο εξωτερικό, πρωταθλήματα δεν γίνονται» λέει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής βλέποντας το αγαπημένο του Τζούντο να… ολισθαίνει, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να κάνει κάτι για να το σώσει.

Κι ενώ η εκλεγμένη διοίκηση Καφενταράκη «εκθρονίστηκε», λόγω μη αποστολής ταχυδρομικής πρόσκλησης, αν και όλα τα σωματεία πήγαν στις αρχαιρεσίες και ψήφισαν, η νυν διοίκηση λειτουργεί με δικό της γνώμονα. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, πέφτει σε συνεχείς αστοχίες, καθώς κατ’ επιλογή της δίνει τα χρήματα της ομοσπονδίας σε δικηγόρους και ορκωτούς λογιστές, αντί να πληρώνει τα οδοιπορικά των αθλητών, οι οποίοι στις διοργανώσεις του εξωτερικού πηγαίνουν με δικά τους έξοδα.

«Πήραν σπουδαίες αποφάσεις χωρίς να έχουν το δικαίωμα»

«Τρία Δ.Σ. που έχουν γίνει ολοκληρώθηκαν χωρίς απαρτία. Από τα 15 μέλη, τέσσερα δεν έχουν πατήσει ποτέ! Ένας έχει έρθει μία φορά, ο άλλος έχει έρθει δύο φορές. Δεν νοιάζονται για το άθλημα. Εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. Δεν μπορούν να διοικήσουν. Πήραν σπουδαίες αποφάσεις χωρίς να έχουν το δικαίωμα. Έχουν κάνει Δ.Σ. με επτά άτομα, δηλαδή χωρίς απαρτία. Δηλώνουν ότι έκαναν συμβούλιο με οκτώ άτομα, ενώ ο Γιώργος Γλάρος ήταν στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει έρθει ποτέ. Έβαλαν στη λίστα ότι τα μέλη έδιναν το “παρών”, ενώ υπάρχει ένορκη δήλωση πως εκείνη τη στιγμή τα ίδια άτομα ήταν στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει μαρτυρία και έχει ελεγχθεί ότι δεν έχει ταξιδέψει. Στο ίδιο Δ.Σ. δήλωσαν και για μία κοπέλα ότι ήταν παρούσα και ήταν στη Ρόδο. Αν λείψεις από Δ.Σ. πέντε φορές, τίθεται θέμα διαγραφής, ενώ αν δεν έρθεις και έκτη, διαγράφεσαι αυτόματα από τη διοίκηση» υπογραμμίζει ο Νίκος Ηλιάδης και συνεχίζει: «Δεν κάνουν εκλογές, γιατί προσπαθούν να αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα. Πού είναι η Πολιτεία; Πού είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού; Άραγε, πότε θα πάψει πια η διοίκηση να είναι προσωρινή για να μπορέσει το Τζούντο να τραβήξει τον δρόμο του;».

Γενικότερα ο Νίκος Ηλιάδης τονίζει ότι η προσωρινή διοίκηση δεν βοηθάει τους αθλητές και αδιαφορεί για το άθλημα βρίσκοντας αφορμές για να «χτυπήσει» τον ίδιο: «Αντικαταστάτης μου δεν έχει βρεθεί. Απέλυσαν τέσσερα άτομα και προσέλαβαν έναν. Γίνονται διοργανώσεις χωρίς να ανακοινώνονται. Για το “Iliadis Cup”, που είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στην Ελλάδα και είναι βαθμολογούμενο, δεν ανακοινώνουν τίποτα. Αντίθετα, είχαν κάνει 15 διαφορετικά έγγραφα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο για να ακυρωθεί το τουρνουά. Κυρίως για να αφαιρεθεί το brand name “Iliadis”. Τελικά, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέρριψε τα αιτήματα. Αντίθετα, το site της ελληνικής ομοσπονδίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή ασήμαντων τουρνουά που διοργανώνονται για παράδειγμα στη Σερβία. Για να έχουν κάτι να γράψουν. Στο Δ.Σ. υπάρχουν τρία άτομα που τους έχουν βάλει χωρίς να το ξέρουν. Δεν εκπροσωπούν κανέναν. Εκτός από τρία τέσσερα άτομα, όλο το συμβούλιο έτσι είναι. Δεν ενδιαφέρονται και δεν έρχονται στα συμβούλια. Με έξι άτομα βγάζουν αποφάσεις. Ανεβάζουν απόφαση στη “Διαύγεια” με ένα όνομα “Χ” και μετά επειδή αυτός δεν θέλει να υπογράψει, αλλάζουν το όνομά του και βάζουν άλλο. Ό,τι θέλουν κάνουν. Δεν υπάρχει έλεγχος. Ποιος πρέπει να ενδιαφερθεί για αυτά τα θέματα; Ποιο είναι το νόημα της προσωρινής διοίκησης; Έχουν καταπατήσει όλους τους κανόνες και ζημιώνουν το Τζούντο».

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν εμπιστεύεται την προσωρινή διοίκηση»

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Ευάγγελο Σουφλέρη ο Νίκος Ηλιάδης τόνισε: «Το 2009, όταν παραιτήθηκε από την προεδρία της ομοσπονδίας και ήθελε να ξανακατέβει στις εκλογές, ήθελε υποστήριξη από μένα και από άτομα του Τζούντο που συνεργάζομαι. Εμείς είπαμε ότι δεν θα τον υποστηρίξουμε, γιατί έχει αφήσει την ομοσπονδία με χρέη. Από τότε δεν το έχει ξεχάσει. Με όσους μιλάει για να τους αλλάξει γνώμη και να κερδίσει την ψήφο τους, τους λέει ότι πολεμάει τον Ηλιάδη και τους Γεωργιανούς. Υποτίθεται ότι ο Ηλιάδης είναι ξένος. Δεν θα είχαμε πρόβλημα αν το Τζούντο άνθιζε και ερχόταν ένας προπονητής που θα έφερνε επιτυχίες. Αυτό δεν συμβαίνει. Ήδη χάσαμε τη διοργάνωση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων που ήταν να διεξαχθεί στην Ελλάδα και το πανευρωπαϊκό κύπελλο εφήβων. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν εμπιστεύεται την προσωρινή διοίκηση. Έχουν πάρει αποφάσεις με έξι άτομα σε Γενική Συνέλευση, που κανονικά δεν μπορούν. Έχουν πάρει απόφαση για Βαλκανικούς Αγώνες, που εμπεριέχει και οικονομικά στοιχεία, χωρίς να έχουν το δικαίωμα». 

Για τον Ιωάννη Καφενταράκη, επεσήμανε: «Ο Καφενταράκης είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ και έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Ο άλλος άφησε μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ χρέος. Τότε η ομοσπονδία έπαιρνε περίπου 2 εκατομμύρια επιχορήγηση. Με πρόεδρο τον Καφενταράκη η επιχορήγηση ήταν 300.000 ευρώ και αυτός ξόφλησε χρέος σχεδόν 900.000 ευρώ. Φαίνεται ποιος είναι νοικοκύρης και ποιος δεν είναι».

Ο Νίκος Ηλιάδης συνδέει μάλιστα την έκρυθμη κατάσταση στον χώρο του Τζούντο με όσα διαδραματίζονταν μέχρι πρότινος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: «Κατ’ αρχάς οι εκλογές στο Τζούντο έγιναν σωστά. Ήρθαν και ψήφισαν όλοι. Δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς εκείνη την ώρα. Κανείς δεν είπε ότι η διαδικασία δεν έγινε σωστά. Οι διαμαρτυρίες προέκυψαν μισό μήνα πριν από τις εκλογές της ΕΟΕ και έτσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Ομοσπονδία Τζούντο δεν θα έχει εκπρόσωπο στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Αν ήταν σωστοί, θα έκαναν ένσταση μετά τις εκλογές της ΕΟΕ. Πλέον, η ομοσπονδία θα χάσει τα ολυμπιακά προνόμια, ενώ βαδίζουμε σιγά-σιγά σε Ολυμπιακή περίοδο. Έγινε, μάλιστα, δικαστήριο ξεχωριστά για να στείλουμε εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και δεν άφησαν ούτε αυτό. Γιατί; Για να μην ψηφίζουμε και να μην έχουμε άνθρωπο. Για να χάσουμε τα προνόμια. Δεν τους ενδιαφέρει το άθλημα. Ήθελαν απλώς να μην ψηφίσουμε στην ΕΟΕ». 


«Δεν έχουν σκοπό να κάνουν εκλογές γιατί θα χάσουν»

Η προσωρινή διοίκηση ορίστηκε για να οδηγήσει την ομοσπονδία στις εκλογές, όμως έπειτα από αρκετούς μήνες η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει. Ο Νίκος Ηλιάδης ανέφερε: «Ζήτησαν έγγραφα από συλλόγους εγγεγραμμένους στην ομοσπονδία και ψάχνουν αφορμές για να τους διαγράψουν. Βρήκαν 14 συλλόγους που δεν τους ψήφισαν και ζήτησαν να γίνει έλεγχος για να τους κάνουν πόλεμο. Κυνηγούν τους συλλόγους για να αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα και να κερδίσουν τις εκλογές. Πάνε να διαλύσουν το Τζούντο. Δεν υπάρχει η λέξη αθλητής, η λέξη προπονητής, η λέξη αγώνας, η λέξη εκλογές. Δεν έχουν σκοπό να κάνουν εκλογές γιατί θα χάσουν. Θα τις κάνουν μόνο αν ξέρουν ότι θα κερδίσουν. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχαν κάνει μεγάλα σφάλματα. Γύρω στις 12 τη νύχτα τελείωσαν οι αγώνες. Τα παιδιά 10-12 χρόνων κοιμόνταν στο πάτωμα και στις καρέκλες, και τα ξυπνούσαν για να παλέψουν! Δεν είναι ικανοί να κάνουν διοργανώσεις. Όταν βέβαια τους ρωτούν, λένε: “ναι, κάνουμε διοργανώσεις”, αλλά τις διοργανώσει τις κάνουν οι σύλλογοι και όχι η ομοσπονδία. Δεν βοηθούν σε τίποτα. Οι αθλητές κατεβαίνουν στις διεθνείς διοργανώσεις με δικά τους έξοδα. Αυτοί δεν έχουν στείλει κανέναν και πουθενά. Ο Σουφλέρης ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και όταν ήταν να παλέψουν τα παιδιά… έφυγε.

»Η απόφαση του δικαστηρίου για την Προσωρινή Διοίκηση δεν ορίζει πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές και έτσι κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν περιόρισε τις αρμοδιότητες ο δικαστής Γρίβας. Είναι σφάλμα του δικαστή. Έγραψε αόριστα την απόφαση και έτσι οι εκλογές δεν γίνονται. Πάνε δέκα μήνες τώρα». 

«Σημεία και… τέρατα στο Τζούντο»

Εν τω μεταξύ, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι κατέθεσε διπλή μηνυτήρια αναφορά με βαριές κατηγορίες κατά της προηγούμενης διοίκησης. 

Η ΠΔΕ της Ε.Ο. Τζούντο κατηγορεί την προηγούμενη διοίκηση για «υπεξαίρεση και απάτη κατά τραπεζικού ιδρύματος», αλλά και για «παράβαση καθήκοντος, απιστία και υπεξαίρεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Δύο νέες μηνυτήριες αναφορές κατά της προηγούμενης διοίκησης κατέθεσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Eλληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Υπεξαίρεση και απάτη κατά τραπεζικού ιδρύματος

Η πρώτη εξ αυτών έχει να κάνει με απατηλή εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας ενώπιον τραπεζικού ιδρύματος και διενέργεια πράξεων διαχείρισης επί των διαθέσιμων της Ομοσπονδίας χωρίς την επί τούτου και εν γνώση τους σχετική εντολή ή νομιμοποίηση. Η συγκεκριμένη αγωγή στοιχειοθετεί τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και απάτης κατά τραπεζικού ιδρύματος.

Παράβαση καθήκοντος, Απιστία και υπεξαίρεση

Στη δεύτερη μήνυση η ΠΔΕ της Ομοσπονδίας κατηγορεί την προηγούμενη διοίκηση για παράβαση καθήκοντος, απιστία σχετικά με την υπηρεσία και υπεξαίρεση, που έχει να κάνει με τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, το οποίο διεξήχθη τον Ιούλιο του 2014, αλλά και για τα «Ηλιάδης Cup» των τεσσάρων τελευταίων ετών.

Από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών: Μη σύννομη διαγραφή υποχρεώσεων και απαιτήσεων από το ταμείο της Ομοσπονδίας

Παράλληλα η δεύτερη μήνυση αφορά και τη διαγραφή υποχρεώσεων και απαιτήσεων από το ταμείο της ομοσπονδίας μετά από απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ., όπως προκύπτει από το πόρισμα ορκωτών λογιστών που έλεγξαν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας από το 2013 και έπειτα.

Τρέχει η μήνυση κατά του τέως Προέδρου της Ομοσπονδίας

Να υπενθυμίσουμε εξάλλου ότι, πέραν των συμβάντων στο παρελθόν, πρόσφατα η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο προσέφυγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου και της γραμματέως της Γενικής Συνέλευσης της 26ης Ιουλίου 2017, οι οποίοι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις, αρνούνται μέχρι και σήμερα να προσκομίσουν τα πρακτικά της Γ.Σ. του Ιουλίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τη ΓΓΑ η Ομοσπονδία».

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει το Τζούντο στην… καθημερινότητά του και από προσωρινή να αποκτήσει μία σταθερή διοίκηση. Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μέσα από τη διαδικασία των εκλογών, η οποία εδώ και σχεδόν έναν χρόνο έχει παγώσει… Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα... πολέμου που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή μόνο καλό δεν κάνει στο άθλημα.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας