Πάθαμε πολιτισμικό σοκ! Αλλάζει η συνταγή της Nutella!

Ευχόμασταν να μην συναντούσαμε ποτέ τούτη την σκοτεινή ημέρα...

«Σοκ» έχει προκαλέσει στους λάτρεις της Nutella η απόφαση της παραγωγού εταιρείας να αλλάξει τη συνταγή του δημοφιλούς σοκολατοειδούς προϊόντος. Omg…

Η Ferrero Rocher, συγκεκριμένα, αύξησε το ποσοστό σκόνης γάλακτος (από το 7,5 στο 8,7%) και πρόσθεσε παραπάνω ζάχαρη (από 55.9 σε 56.3%), με αποτέλεσμα η Nutella να γίνει πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά. Η ομάδα καταναλωτών δηλώνει ότι η νέα Nutella έχει πιο ανοιχτό χρώμα και προτείνουν ότι με την αύξηση του περιεχομένου του γάλακτος, η εταιρεία κατάφερε να εξοικονομήσει σημαντικά κόστη για το κακάο.

Ενώ η Ferrero επιμένει ότι μικρές αλλαγές όπως αυτές είναι οι συνηθισμένες βιομηχανικές πρακτικές και δεν θα επηρεάσουν πολύ τη γεύση, πολλοί λάτρεις της Nutella ανησυχούν ότι το αγαπημένο τους προϊόν δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.
Πάντως η εταιρεία επιμένει ότι θα διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος της.

Η «αποκάλυψη» έγινε πρόσφατα στο Facebook, από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ferrero Rocher και δημιούργησε καταιγίδα αντιδράσεων απο όλες τις γωνιές της γής καθώς στον κόσμο δεν αρέσει η ιδέα αυτή και ξεσηκώνεται.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ