Πάθαμε πολιτισμικό σοκ! Αλλάζει η συνταγή της Nutella!
«Σοκ» έχει προκαλέσει στους λάτρεις της Nutella η απόφαση της παραγωγού εταιρείας να αλλάξει τη συνταγή του δημοφιλούς σοκολατοειδούς προϊόντος. Omg…
Η Ferrero Rocher, συγκεκριμένα, αύξησε το ποσοστό σκόνης γάλακτος (από το 7,5 στο 8,7%) και πρόσθεσε παραπάνω ζάχαρη (από 55.9 σε 56.3%), με αποτέλεσμα η Nutella να γίνει πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά. Η ομάδα καταναλωτών δηλώνει ότι η νέα Nutella έχει πιο ανοιχτό χρώμα και προτείνουν ότι με την αύξηση του περιεχομένου του γάλακτος, η εταιρεία κατάφερε να εξοικονομήσει σημαντικά κόστη για το κακάο.
Ενώ η Ferrero επιμένει ότι μικρές αλλαγές όπως αυτές είναι οι συνηθισμένες βιομηχανικές πρακτικές και δεν θα επηρεάσουν πολύ τη γεύση, πολλοί λάτρεις της Nutella ανησυχούν ότι το αγαπημένο τους προϊόν δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.
Πάντως η εταιρεία επιμένει ότι θα διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος της.
Η «αποκάλυψη» έγινε πρόσφατα στο Facebook, από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ferrero Rocher και δημιούργησε καταιγίδα αντιδράσεων απο όλες τις γωνιές της γής καθώς στον κόσμο δεν αρέσει η ιδέα αυτή και ξεσηκώνεται.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.