ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ετήσια γιορτή πολυτέκνων Καστοριάς 2018 (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018,σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας, η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του Συλλόγου Πολυτέκνων Καστοριάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατέρα Αναστάσιο Σεμερτζίδη, μέλος του Συλλόγου και ακολούθησε η βράβευση των πέντε (5) νέων οικογενειών, που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες και εγγράφησαν στο Σύλλογο το 2017 και των είκοσι (20) τέκνων πολύτεκνων οικογενειών, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας τη χρονιά που πέρασε.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γκίτσος, στην ομιλία  του, αναφέρθηκε στην ουσία της εκδήλωσης, που αποτελεί φόρο τιμής στην ελληνική πολύτεκνη οικογένεια. Μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας,  οι πολύτεκνοι τολμούν και να γεννούν παιδιά, αλλά και να τα αναθρέφουν με αξιοπρέπεια, συμβάλλοντας στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς και μέλος του Συλλόγου κ. Σωκράτης Λιάνος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος και Κοζάνης κ. Κυριάκος Ιωαννίδης, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές τους προς τα μέλη του Συλλόγου.
Εντύπωση προκάλεσε στο κοινό το ιδιαίτερο ύφος του κ. Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, ο οποίος με ένα σύντομο αλλά χειμαρρώδη λόγο, καυτηρίασε τη σκληρή στάση της πολιτείας απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια.
Την επιμέλεια της μουσικής στην εκδήλωση ανέλαβε εθελοντικά το μέλος του Συλλόγου κ. Ευστάθιος Σαρικαλαϊτζίδης, με τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ένας ακόμη νέος πολύτεκνος, ο κ. Ευστάθιος Τσαβδαρίδης, ενώ τραγούδησε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ιωάννα Σαρικαλαϊτζίδου, τέκνο και αυτή πολύτεκνης οικογένειας.
Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», βράβευσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Καστοριάς κ. Γεώργιο Γκίτσο, για την πολυετή προσφορά του στο πολυτεκνικό κίνημα, απονέμοντάς του το μετάλλιο του Συλλόγου του.







sentra.com.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας