Αυτά τα 82 εξωγηινα είδη βρίσκονται σε επαφή με τη Γη (Βίντεο)

Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από ογδόντα δύο είδη εξωγηινων σε επαφή με τους ανθρώπους.

Μεσα στα χρόνια διάφορες πηγές, όπως επίσημα έγγραφα, βίντεο, εικόνες και συναρπαστικες μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που πιστοποιουν το γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα είναι τακτικά σε επαφή με εξωγηινα όντα. Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να πείσουμε το ευρύ κοινό ότι οι ξένοι επισκέπτες στη Γη δεν είναι μόνο ενα υλικό της επιστημονικής φαντασίας;
Στον εικοστό πρώτο αιώνα, ο κόσμος έχει χάσει την μπαλα από τις διάφορες πληροφοριες για τους εξωγήινους και της αλληλεπίδρασης τους με τους ανθρώπους στη Γη και ισως αυτο να εχει γινει επιτηδες ετσι ωστε η πολλη πληροφορια μαζι με την στημενα ψευτικη πληροφορια να κανει τους ανθρώπους δυσπιστους και να μην θελουν να λάβουν το φαινόμενο σοβαρά, να θυμηθουμε οτι το καλυτερο μερος να κρυψεις μια αληθεια ειναι στα φανερα…και για να την καταστρεψεις πρεπει απλα μεσα σε αυτη την αληθεια να φυτευσεις δυο τρια εμφανη ψεμματα. Με τα χρόνια, οι άνθρωποι συνηθισαν σε μια “φαρσα” των UFO και των εξωγήινων μεσα απο στημενες ψευτικες ιστοριες που έχουν κάνει..καποιοι που ισως θελουν στα φανερα να κρυψουν κατι μεγαλο!!!
Τι δεν θέλουν να ξέρεις: Alien Races
Ένας τρόπος για να ηρεμισεις το σκεπτικισμό των ανθρωπων είναι ίσως το σημείο οπου μπορεις να εχ4ις πληροφοριες απο ανθρωπους οι οποίοι έχουν πολλά να χάσουν και πολύ λίγα να κερδίσουν από εκθεση τους και τις απίστευτες ιστορίες τους σχετικα με την εξωγήινη δραστηριότητα στον κόσμο μας.
Μέσα από αυτούς τους καταγγελλόμενους, μπορεί να προκύψει ένας πλήρης, ολοκληρωμένος και αυθεντικός απολογισμός του φαινομένου των UFO, ο οποίος είναι πολύ πιο συναρπαστικός από οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει ένας φρικιαστικός στημενος ψευτης η αποδομητης πληροφοριας . Για παράδειγμα, ενας από τους πιο αξιόπιστους πληροφοριοδότες, ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδα Paul Hellyer, είπε ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη Γη και δεν είναι μια ομοιογενής ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούνται από τουλάχιστον ογδόντα δύο διαφορετικά είδη, όλα με τη δική τους ατζέντα .
Ειπε επίσης ότι οι πολλές κυβερνήσεις του κόσμου κανουν συλλογή υψηλής διαβάθμισης σε άκρως απόρρητα έγγραφα τα οποία παρέχονται σε τακτική βάση στο στρατιωτικό προσωπικό σχετικά με αυτά τα όντα, παρά το γεγονός ότι αυτές οι ίδιες κυβερνήσεις αρνούνται δημοσίως την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.
Για παράδειγμα, ο πρώην επικεφαλής της CIA Roscoe Hillenkoetter είπε το 1960:
“Πίσω από την κουρτινα, οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανησυχούν σοβαρά για τα UFOs. Αλλά με την επίσημη μυστικότητα και την γελοιοποίηση, πολλοί άνθρωποι οδηγούνται να πιστεύουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ανοησίες ».
Ως εκ τούτου, είναι σαφές ότι το φαινόμενο UFO διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του κόσμου γύρω μας. Το σημαντικό πράγμα ομως εδω είναι οι ερευνητές και το κοινο να είναι σε θέση να διαχωρίσει τα εκπληκτικά γεγονότα από τη μυθοπλασία, έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν μια αυθεντική άποψη για το πώς αυτοί οι εξωγήινοι και οι επαφές τους με τις κυβερνήσεις του κόσμου αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο για την δικη μας τυχη και μελλον !.

Φια μεταφραση σε ελληνικα επιλεξτε ρυθμισεις , υποτιτλοι – αυτοματη μεταφραση ελληνικα



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα