Συνεδρίαση της Εταιρείας Τουρισμού Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας (Φώτο)

Ο προγραμματισμός κοινών δράσεων με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της Π.Ε Καστοριάς ήταν το θέμα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Εταιρεία Τουρισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Έλαβαν μέρος εκπρόσωποι, της Ιεράς Μητροπόλεως, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των Δήμων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, του Επιμελητηρίου, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του παραρτήματος Καστοριάς του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τον προγραμματισμό της Εταιρείας Τουρισμού για φέτος, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να τεθούν οι βάσεις, ώστε όλοι μαζί, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν ενέργειες προς όφελος της Καστοριάς. Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης κοινής δράσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.



Τέλος, ζητήθηκε από τους φορείς μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών να καταθέσουν στην Εταιρεία Τουρισμού τις προτάσεις τους.
«Συμφώνησαν όλοι ότι πρέπει να συνεργαστούμε. Είδαμε ότι πρέπει να κάνουμε συνεργασίες, κοινές εκδηλώσεις για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για την περιοχή», τόνισε ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης.
Η συγκεκριμένη, ήταν η πρώτη μιας σειράς συσκέψεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και στις υπόλοιπες Π.Ε της Δυτικής Μακεδονίας.
Ε.Ψ.
fonikastorias.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)