Παγκόσμιο Σοκ! Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O Riordan!

Σοκ προκάλεσε στην παγκόσμια μουσική σκηνή η είδηση πως η Dolores O’Riordan, που έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Cranberries, έφυγε αιφνίδια από την ζωή κατά τη διάρκεια ηχογράφησης. 
Η 46χρονη ροκ τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική φωνή, βρισκόταν για μερικές μέρες στο Λονδίνο για ηχογραφήσεις με τους Cranberries. Η Dolores O’Riordan απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί ακόμα οι λόγοι.

Η O’Riordan έγινε μέλος του ροκ συγκροτήματος The Cranberries, το 1989, όταν απάντησε σε αγγελία τοπικής εφημερίδας όπου ζητούσαν τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις τους.
Με τους Cranberries γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση, από τα πρώτα κιόλας χρόνια και η φωνή της θεωρείτο μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές λόγω του ιδιαίτερου ηχοχρώματος και της έντονης Ιρλανδικής προφοράς. Κυκλοφόρησε δύο προσωπικές δουλειές το 2007 και 2009, αλλά παρέμεινε τραγουδίστρια του συγκροτήματος.
Η οικογένειά της Dolores O’Riordan ζήτησε να σεβαστούν το πένθος τους και την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τα αίτια του θανάτου της.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)