Στρατηγός Ελ. Συναδινός "Η Ελλάς προώρισται να ζήσει και θα ζήσει.." (Βίντεο)

Μετά τα 2 μεγαλειώδη, σε όγκο και παλμό, συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στη πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα, πείστηκε και ο πλέον δυσκολόπιστος Έλληνας ότι,  ελληνισμός και πατριωτισμός είναι έννοιες, ιστορικά και εννοιολογικά, αλληλένδετες. Κυρίως όμως έγινε ξεκάθαρο, ότι το θέμα της εκχώρησης του όρου Μακεδονία, έχει κριθεί στα δύο αυτά δημοψηφίσματα.
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δόθηκε και ήταν κρυστάλλινη.
Η Μακεδονία είναι ελληνική, όχι όμως και η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία αντιθέτως είναι εξόχως ανθελληνική.  
Για το εσωτερικό πολιτικό και μη ακροατήριο, το κεντρικό μήνυμα των συλλαλητηρίων ήταν, πως σύσσωμος ο ελληνικός λαός, απαιτεί από τους πολιτικούς και πολιτειακούς θεσμούς να σταματήσουν να ταπεινώνουν εθνικά, πολιτικά και οικονομικά την πατρίδα μας. Επιτέλους, να παύσουν να σκυλεύονται το σώμα της που αργοπεθαίνει, ποντάροντας στην κοντή μνήμη, την ευπιστία και την στοχευμένη παραπληροφόρηση του Έλληνα. 
Διότι με την δυναμική τους παρουσία όλοι αυτοί οι Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, ηλικίας και κοινωνικού στρώματος, γκρέμισαν την προπαγάνδα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, περί ακροδεξιών εθνικιστών, υποκινητών των συλλαλητηρίων.
Η προσπάθεια πολιτευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελεχών της ΝΔ, να αμαυρώσουν, κυρίως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, με τοποθετήσεις τους για ακροδεξιούς συμμετέχοντες, απέτυχε παταγωδώς.
Οχι κυρίες και κύριοι πολιτικοί, επειδή αγαπάμε την Ελλάδα και το έθνος δεν είμαστε όλοι φασίστες, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, ούτε ψηφίσαμε μνημόνια όλοι μαζί.
Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε ξεκάθαρα για την πιο επικίνδυνη μορφή του φασισμού, την αριστερόστροφη, εκμηδενίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, οι οποίοι πιπιλώντας την καραμέλα της δήθεν πολιτικής ορθότητας, κατηγορούν όποιον διαφωνεί μαζί τους για ακραίο λαϊκισμό. 
Και φτάσαμε στην Ελλάδα των επιστημών, της λογικής, της φιλοσοφίας, του πνεύματος και του ορθολογισμού, να εξισώνεται ο πατριώτης με τον φασίστα. 
Καθαρόαιμος αριστερός γκαιμπελισμός, όπου το ΟΧΙ στα μνημόνια κατέληξε ΝΑΙ σε όλα, η αριστεία στην παιδεία εξαϋλώθηκε ως αισχρότητα, η ορθοδοξία   μεθοδευμένα περιθωριοποιήθηκε και καθοδηγήθηκε στην ανοχή ανέγερσης τζαμιών, για την ικανοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών τους οποίους οφείλουμε να αποδεχθούμε, ειδάλλως θεωρούμαστε τραμπούκοι και ακροδεξιοί. Το χειρότερο όμως  όλων είναι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει, χωρίς να έχει το παραμικρό δικαίωμα, όνομα, ιστορία και πολιτισμό στη γείτονα χώρα, υιοθετώντας τη ρήση του Κων/νου Μητσοτάκη, ότι ούτως ή άλλως σε 10 χρόνια το θέμα θα έχει ξεχαστεί.
Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Αυτή τη ρήση του Ναπολέοντα ακολουθεί ο Τσίπρας, ταλαντευόμενος μεταξύ των εσωκομματικών ακροαριστερών τάσεων και των πολλών προεκλογικών του υποσχέσεων. Αρνούμενος να παραδεχτεί τα τεράστια, ηθελημένα, λάθη του τα οποία υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων, προχωρεί αντίθετα με το λαϊκό συναίσθημα σε ένα μέγιστο εθνικό ατόπημα, συζητώντας για σύνθετη ονομασία.
Από κοντά και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία ακροβατεί μεταξύ φιλελευθερισμού, πατριωτισμού, πολυπολιτισμικότητας, ενδοτισμού και  ευρωλαγνείας. Χωρίς να έχει σαφές πρόγραμμα, χωρίς να λέει ευθέως και ξεκάθαρα ότι δεν συναινεί στην παραχώρηση του όρου Μακεδονία, έχει καταντήσει πρωταθλήτρια στα ήξεις αφίξεις, τραγελαφικό κατάντημα της πάλαι ποτέ κραταιάς δεξιάς. ΟΧΙ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ΝΑΙ στης Αθήνας, ΟΧΙ στο νόμο για την ανέγερση του τζαμιού, ΝΑΙ στη ψήφο κατά συνείδηση, ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για το σεξουαλικό προσανατολισμό ΝΑΙ όμως αν ανέβει λίγο το όριο ηλικίας.  Πολιτική παράκρουση και ηθικός ξεπεσμός.
Όμως, οφείλουμε να είμαστε λογικοί και να αντιμετωπίζουμε χωρίς υπεκφυγές την ωμή πραγματικότητα. Έχουμε καταντήσει να ζούμε σε μία χώρα όπου οι πολίτες της χρειάζεται να διαδηλώσουν και μάλιστα με σθένος, για να προστατέψουν την ιστορία της και την εδαφική της ακεραιότητα από την ίδια τους την κυβέρνηση. 
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι σε αυτή τη γη, την ποτισμένη με αίμα και ιδρώτα περπάτησαν περισσότεροι Μεγαλέξανδροι, Παλαιολόγοι και Κολοκοτρώνηδες από Εφιάλτες, Γούσηδες και Ιούδες. Διότι πολύ απλά η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει με τους Έλληνες ενωμένους ως μια γροθιά.
Εύχομαι σε όλους καλό αγώνα και καλή Σαρακοστή.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα