ΚΟΖΑΝΗ - Βοήθεια για τον Αλέξη

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του Αλέξη Πήχα, οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και άμεση την ανάγκη να μεταφερθεί στον Ωνάσειο, λόγω της ενδοσοκομειακής λοίμωξης που έχει δυσχεράνει κατά πολύ την υγεία του. Ο Αλέξης με καταγωγή από την Αιανή Κοζάνης, που ζει στην Κάρπαθο από  8 χρονών, σήμερα στα 34 χρόνια ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα με το πρόβλημα υγείας, που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί με μεταμόσχευση καρδιάς. Σύμφωνα με την αδελφή του, η κατάσταση του Αλέξη είναι κρίσιμη και ο χρόνος όπως ανέφερε, αναμονής μοσχεύματος είναι πολύ μεγάλος, με την ελπίδα να επικεντρώνεται πλέον σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Εν τω μεταξύ φορείς και σύλλογοι της Αιανής ευαισθητοποιήθηκαν και συμπαραστέκονται στο πρόβλημα του Αλέξανδρου Πήχα, με εκδηλώσεις που διοργανώνουν. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα,  στην αίθουσα τέχνης Αιανής με την συναυλία τοπικών καλλιτεχνών  της περιοχής. Ενώ την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 5 ρο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί   φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας  με διοργανωτή τον  Αλιάκμων Αιανής. Τα έσοδα από τις δύο εκδηλώσεις θα διατεθούν για τις πολυδάπανες ιατρικές ανάγκες   του Αλέξανδρου Πήχα.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει  ο αριθμός λογαριασμού είναι  GR 3401 7117 8000 6178 0100 88378 – BIC/SWIFT CODE: PIRBGRAA στην Τράπεζα Πειραιώς (δικαιούχος Πήχας Αλέξανδρος / Pichas Alexandros).

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης