ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δενδροφύτευση από τον Ηρακλή Πολύκαρπης στη Λιθιά (Φώτο)

Το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο φανέρωσε ο ΑΓΣ Ηρακλής Πολύκαρπης. Οι κυπελλούχοι πέρα από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις θέλησαν να αποδείξουν και την αγάπη τους για τη φύση και το περιβάλλον στέλνοντας το μήνυμα “Καθαρό φυσικό περιβάλλον, σημαίνει ζωή, χαρά, υγεία και δημιουργία”!

Η ιδέα της δενδροφύτευσης, περίπου 100 δενδρυλλίων ποικιλίας πεύκου σε μια μαγευτική τοποθεσία, όπως είναι αυτή στον λόφο της Αγίας Παρασκευής στην Λιθιά, ήταν του προέδρου του Ηρακλή Γιώργου Μόσχου, κάτι που συμφώνησε όλο το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κι έτσι σε συνεργασία με το ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Αγκάλη” που βρίσκεται στην περιοχή, διοργάνωσαν το πρωί της περασμένης Κυριακής αυτή την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη εκδήλωση. Η δενδροφύτευση στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν αποκλεισ­τικά μια πρωτοβουλία του ΑΓΣ Ηρακλής Πολύκαρπης και σκοπό είχε την αναδάσωση ενός σημαντικού πνεύμονα πρασίνου της περιοχής, αλλά και μεταξύ άλλων, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τόσο των παραγόντων του συλλόγου, όσο και των ποδοσφαιριστών.

Στη δενδροφύτευση το παρών έδωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Λιθιάς Γιάννης Ιωάννου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Καστοριάς και μέλος της διοίκησης των “πράσινων” Παναγιώτης Δάγγας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Αγκάλη”, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρόταση του συλλόγου για το θέμα της δενδροφύτευσης στον λόφο της Αγίας Παρασκευής, μέλη της διοίκησης, προπονητής και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Πολύκαρπης.








fouit.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)