ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πανέτοιμο και το δασάκι Άργους Ορεστικού για την Πρωτομαγιά – Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά οι πόρτες (σειρά φωτογραφιών πριν και μετά)

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Σμίξη έχει φροντίσει να καθαριστούν οι δρόμοι εισόδου στο δασάκι που ήταν γεμάτοι χώμα από την υπερχείλιση του Αλιάκμονα τον χειμώνα. Επίσης κόπηκαν και τα χόρτα ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε σημεία μέσα στο δάσος.
H πόρτα εισόδου θα ανοιχτεί μέχρι τις 11:00πμ την ημέρα της Πρωτομαγιάς για να μπορεί ο κόσμος να ξεφορτώσει τα πράγματα από τα οχήματα. Μετά από αυτήν την ώρα δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων μέσα στο δάσος για αποφυγή ατυχημάτων.
Παρακαλούμε για περισυλλογή των σκουπιδιών με την αποχώρηση σας.
Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη Πρωτομαγιά.

Δείτε εδώ φωτογραφίες











 fouit.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη έκρηξη κατεδάφισε το ξενοδοχείο TSAMIS στην Καστοριά (Φώτο -Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο Κοζάνης (Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Βραβεύσεις αθλητών και συλλόγων-εθελοντών για το Run Greece Καστοριά (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

9 εκπληκτικά παραδείγματα που δείχνουν πώς επηρεάζουμε τον εγκέφαλό μας