ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 1ο βραβείο πήρε το Νηπιαγωγείο Μεσοποταμίας στη Γιορτή Ανακύκλωσης στο ΚΠΕ Καστοριάς

Γιορτή ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο περιβαλλοντικό πάρκο του  Δήμου Καστοριάς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που  γιορτάστηκε στις  5 Ιουνίου.

Την  εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΠΕ Καστοριάς και  έγινε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας-Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Εθελοντική Ομάδα  του Δήμου Καστοριάς  και τη  Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας μαζί με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους συμμετείχαν σε δραστηριότητες και  παιχνίδια ανακύκλωσης  στο πλαίσιο της δράσης «Παίζοντας μαθαίνω για το περιβάλλον» που  πραγματοποιείται κάθε  χρόνο  στο ΚΠΕ.

Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση της δράσης « Οι ανακυκλωσούληδες στο Νηπιαγωγείο», μια ιδέα της  Αντιδημαρχίας Καθαριότητας –Περιβάλλοντος και Πρασίνου και της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Καστοριάς, η οποία υλοποιήθηκε σε 17 Νηπιαγωγεία του Δήμου, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών στο θέμα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Κατά τη  διάρκεια της εκδήλωσης   απονεμήθηκαν τα βραβεία  στα Νηπιαγωγεία τα οποία στο πλαίσιο της δράσης κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά.

Το 1ο βραβείο πήρε το Νηπιαγωγείο Μεσοποταμίας, το  δεύτερο το ολοήμερο Νηπιαγωγείο Πενταβρύσου και το τρίτο βραβείο το Νηπιαγωγείο  Χιλιοδένδρου.

DSC_7614-750x500.jpg

DSC_7615-750x500.jpg



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα