Κλειδώνει το όνομα Βόρεια Μακεδονία; – Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα!!!!!

Του Γιώργου Φαρμάκη
Σύμφωνα με τα ...

όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ, σήμερα ή αύριο θα κλειδώσει το όνομα Βόρεια Μακεδονία. Ο Ζόραν Ζάεφ, θα μιλήσει με τον Νίμιτς αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα. Από ότι φαίνεται, Τσίπρας-Ζάεφ-Νίμιτς τα έχουν βρει για τα καλά.

Και το όνομα αυτού……
Republika Severna Makedonija, δηλαδή Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν λεχθεί, θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος δύο χρόνων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται, στο Σύνταγμα των Σκοπίων.

Με λίγα λόγια, ο Τσίπρας δίνει την Ιστορία μας, χωρίς να παίρνει τίποτα πίσω. Φυσικά ακόμα και αν έπαιρνε κάτι πίσω, το γεγονός του ξεπουλήματος της Ιστορίας μας, είναι απαράδεκτο.

Η Ελληνική κυβέρνηση, δεν έδωσε σημασία στους Έλληνες που φώναξαν στα Συλλαλητήρια ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την Πατρίδα.

Οι ΑΝΕΛ που πολλές φορές έχουν πει ότι δεν θα δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τι θα κάνουν;

Οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου τι θα κάνουν, αν τελικά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «πάει» στην Βουλή;

Η κεφαλή της Εκκλησίας, θα συνεχίσει να στηρίζει τις θέσεις της κυβέρνησης;

Πολλά τα ερωτήματα, τα οποία δυστυχώς δεν θα «βρουν» ευχάριστη και θετική απάντηση. Όπως όλα δείχνουν, η Ελλάδα που γνωρίζουμε, θα αλλάξει σύντομα. Οι Σκοπιανοί θα ζητήσουν να πάρουν Ελληνικά εδάφη. Αργότερα θα ξεσηκωθούν και οι Αλβανοί, οι οποίοι θα διεκδικήσουν και αυτοί Ελληνικά εδάφη.
Προσπαθούν να μας κάνουν να διαγράψουμε την Ιστορία μας. Προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το ποιοι είμαστε. Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε, να το κάνουν αυτό!!!
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν γίνει κυβέρνηση, έλεγε ότι επιθυμεί να «λύσει» με τον…δικό του τρόπο το Σκοπιανό. Οι Έλληνες το ήξεραν αλλά επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, από ότι φαίνεται κανένας δεν πίστευε ότι θα γίνουν πράξη τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά:
Ήταν άδικο και έγινε πράξη!!!!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα