KOZANH - Αποδοκίμασαν το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στον εορτασμό της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα, στο Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο (Φώτο)


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το συγκεκριμένο περιστατικό, στον σημερινό (30/9) εορτασμό της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα, στο Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, τη στιγμή που ο δήμαρχος πήγε να καταθέσει στεφάνι, τον αποδοκίμασε με γιουχαΐσματα, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «ανάξιος«, καθώς και το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Το περιστατικό διήρκησε  λίγα δευτερόλεπτα, καθώς, με την άμεση παρέμβαση του συντονιστή της εκδήλωσης και μέλους του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π. Ε. ΚοζάνηςΚ. Χρυσάκη, ο οποίος  τους ζήτησε να σταματήσουν και πως αυτές οι αποδοκιμασίες δεν εκφράζουν τους διοργανωτές της εκδήλωσης, δεν έλαβε περαιτέρω έκταση.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Δέσποινα Κοζατσάνη για κορονοϊό: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα» (Βίντεο)

Παράγει εισόδημα για την Αργυρώ το «άχρηστο οικογενειακό χωραφάκι» Αποφάσισε να επιστρέψει και να ζήσει στη Χίο (Βίντεο)

Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών (Φώτο - Βίντεο)

ΡΕΤΡΟ : Η ιστορία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος - Ανασκόπηση των Κυπελλούχων ΕΠΣ Καστοριάς στον θεσμό