O Ιβάν Σαββίδης και γιατί το Open TV άλλαξε το logo του (εικόνες)


Γιατί το Open TV άλλαξε το logo του μετά το πρώτο άτυπο λανσάρισμά του;


Mε την μετακόμιση του πρώην Epsilon νυν Open TV να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τσα Μελίσσια στις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA στην Παιανία κανείς ίσως δεν πρόσεξε το νέο ρετούς στο λογότυπο του καναλιού ακόμα δεν βγήκε στον αέρα.



Πιο συγκεκριμένα, μετά την τελευταία μεγάλη σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να προβούν σε αλλαγές στο νέο λογότυπο καθώς ο ιδιοκτήτης του καναλιού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα χρώματα που επιλέχθηκαν.

https://taxalia.blogspot.com 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Δέσποινα Κοζατσάνη για κορονοϊό: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα» (Βίντεο)

Παράγει εισόδημα για την Αργυρώ το «άχρηστο οικογενειακό χωραφάκι» Αποφάσισε να επιστρέψει και να ζήσει στη Χίο (Βίντεο)

Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών (Φώτο - Βίντεο)

ΡΕΤΡΟ : Η ιστορία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος - Ανασκόπηση των Κυπελλούχων ΕΠΣ Καστοριάς στον θεσμό