«Οι βιαστές πρέπει να ρίχνονται στην πυρά ζωντανοί». Αντιδράσεις προκαλεί η ομιλία Ινδής πολιτικού μπροστά σε εξαγριωμένο πλήθος για το βιασμό ενός βρέφους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημόσια δήλωση πολιτικού της χώρας, ότι οι βιαστές πρέπει να καίγονται ζωντανοί. «Θα πρέπει πρώτα να τους έχουν «λούσει» με πετρέλαιο και μετά να ρίχνονται στην πυρά».
Η πολιτικός Τζενιμπέν Θακόρ, μέλος του κογκρέσου της Ινδίας, έκανε τη δήλωση μπροστά σε γυναίκες που επισκέφτηκαν το σπίτι της, μετά τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού ενός βρέφους 14 μηνών.

Η δήλωση της πολιτικού έγινε γρήγορα viral. Σύμφωνα με τους Times of India, δηλώνει καθαρά ότι οι βιαστές θα πρέπει πρώτα να παραδίδονται στον όχλο και μετά να καίγονται ζωντανοί.


«Ο νόμος θα πρέπει να τηρείται, αλλά την ώρα του περιστατικού, δηλαδή του βιασμού του βρέφους, υπήρχαν εκεί 500, 100, 50 ή 150 άτομα… Θα έπρεπε να τους είχαν ρίξει πετρέλαιο και να τους είχαν βάλει φωτιά και δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Οι βιαστές δεν θα πρέπει να παραδίδονται στην αστυνομία και θα πρέπει να «τελειώνονται» διαφορετικά», ήταν η δήλωση της Τζενιμπέν Θακόρ.

Το βίντεο έχει πολύ γνωστό στην Ινδία και η Θακόρ θέλησε να ξεκαθαρίσει την άποψή της, μέσω των social media.
«Όσα είπα, τα είπα για να ηρεμήσω το εξαγριωμένο πλήθος που είχε έρθει σπίτι μου. Είχε βιαστεί ένα βρέφος 14 μηνών. Οι γυναίκες που ήρθαν σπίτι μου ήταν οργισμένες. Τα λόγια που είπα δεν είχαν σκοπό να τις εξοργίσουν περισσότερο, αλλά να τις ηρεμήσουν», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο πρόεδρος του κόμματος που ανήκει η Τζενιμπέν Θακόρ, καταδίκασε τις δηλώσεις της πολιτικού.
«Ο θυμός είναι κάτι φυσιολογικό μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά ο νόμος είναι υπεράνω όλων και όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτόν».

http://valueforlife.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)