ΚΟΖΑΝΗ - Μεθυσμένος ασθενής αναστάτωσε απόψε το βράδυ τα ΤΕΠ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου-Επιτέθηκε στον υπάλληλο ασφαλείας και συνελήφθη από την ομάδα «ΔΙΑΣ»!

Η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ, σε συνδυασμό με την έντονη νευρικότητα ενός άντρα,κατοίκου Κοζάνης, ήταν η αιτία ενός μάλλον ασυνήθιστου, για τα δεδομένα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, περιστατικού που σημειώθηκε νωρίς απόψε το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο εν λόγω άντρας (ηλικίας περίπου 55-60 ετών) ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ελαφρά τραύματα στο κεφάλι από πτώση, άρχισε να αντιδρά έντονα στην ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, φωνάζοντας και απειλώντας, κάτι που προκάλεσε την άμεση επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας του ιδρύματος. Ο ασθενής, ωστόσο, φέρεται να επιτέθηκε σε άντρα της ασφάλειας του Μαμάτσειου, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» που έφτασαν ταχύτατα στο χώρο, με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού, συνέλαβαν τον άντρα, ο οποίος προσωρινά κρατείται για προστατευτική φύλαξη στο Τμήμα Τάξης.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ