ΦΛΩΡΙΝΑ - Απίστευτο: Μπλοκάρετε επένδυση Ολλανδού επιχειρηματία στη Φλώρινα για 0,03€

Χάνετε επένδυση Ολλανδού Οινοποιού στη Φλώρινα λόγο χρέους 0.03€ στον Ε.ΦΙ.Α του αγροτεμαχίου που ήθελε για να επεκτείνει τους αποθηκευτικούς χώρους του οινοποιείου.


«Πριν λίγο καιρό θέλαμε να πουλήσουμε μια έκταση προκειμένου να επενδύσουμε σε μια αποθήκη για την επιχείρηση μας. Είναι μια επένδυση που κάνουμε καθώς επιθυμούμε να επεκτείνουμε το οινοποιείο μας» εξηγεί στην voria.gr ο κ. Χάρτμαν. «Για να πουλήσουμε την έκταση έπρεπε να έχουμε φορολογική ενημερότητα. Ωστόσο η υπάλληλος στη ΔΟΥ Φλώρινας μας είπε ότι χρωστάμε και έτσι δεν μπορούμε να πάρουμε ενημερότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χάρτμαν.


«Καλωσορίσατε στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να ανταλλάξω ένα κομμάτι γης λόγω των χρεών μου προς το ελληνικό κράτος. Σοβαρά; Πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε φόρους κάθε χρόνο και με εμποδίζουν να κάνω μπίζνες για 3 λεπτά του ευρώ», έγραψε στην συγκεκριμένη ανάρτηση πάνω από τη φωτογραφία με τη συγκεκριμένη οφειλή στην εφορία και πρόσθεσε: «Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω πως προέκυψε το συγκεκριμένο ποσό. Ίσως είναι λάθος, ίσως είναι τόκοι, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία για την αγορά του οικοπέδου και φυσικά της κατασκευής της αποθήκης».



Πληροφορίες από την ιστοσελίδα voria.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ορφανά παιδιά από την Συρία απαντούν στο «Τι θα έλεγαν στον μπαμπά τους» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη