Συνελήφθη 36χρονος Σκοπιανός για τις φθορές στις συνοριακές πυραμίδες

Πολίτης της ΠΓΔΜ, ο οποίος συνελήφθη, προκάλεσε τις φθορές σε πυραμίδες που οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, στο ύψος του νομού Φλώρινας, γνωστοποίησε η αστυνομία της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είναι ένας 36χρονος, κάτοικος του χωριού Γκέρμιαν, κοντά στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα).

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 36χρονος, κατά την ανάκριση του σε αστυνομικό τμήμα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία της ΠΓΔΜ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Νοεμβρίου, μεταξύ 14:00-20:00.

Εις βάρος του δράστη θα ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική πράξη από την Εισαγγελία.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών (Βίντεο)

Θέματα συνεργασίας σε επιχειρηματικότητα και τουρισμό στο επίκεντρο της επίσκεψης της Γαλλίδας Προξένου στον Δήμαρχο Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 107η επέτειος του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» (βίντεο)

Πότε θα έρθει το φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία;-Πριμοδότηση της τηλεθέρμασνης για τους ενεργειακούς δήμους, συνδέσεις στα σπίτια σε Καστοριά, Γρεβενά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό

Πτολεμαΐδα: Σάλος με το θανάσιμο πυροβολισμό σκύλου – Άλλες δύο περιπτώσεις πυροβολισμών σε αδέσποτα, καταγγέλλουν οι φιλόζωοι (Φώτο)