Τζέφρι Πάιατ: Η αμερικανική κεφαλαιαγορά θα ενισχύσει τις ελληνικές επιχειρήσεις

«Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να στηρίζουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας», τόνισε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στην παρουσίαση του προγράμματος «Roots», ενός προγράμματος στήριξης και βοήθειας startup και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το οποίο υλοποιείται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ο Τζέφρι Πάιατ, αφού υπογράμμισε τις καλές μακροχρόνιες σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, επισήμανε ότι η αμερικανική κεφαλαιαγορά θα στηρίζει το πρόγραμμα και οι μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τις ελληνικές, όπως διαφάνηκε και στη διάρκεια της ΔΕΘ.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, τονίζοντας ότι είναι ημέρα θρήνου για τις ΗΠΑ για το θάνατο ενός Προέδρου που ενέπνευσε τους Αμερικανούς.

Το «Roots» είναι μια πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, που στοχεύει στην ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών των καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε χρηματοδότηση, μέσω της κινητοποίησης...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)