Τι δείχνει δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τις Ευρωεκλογές – Ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Στη δημοσιότητα ήρθε και νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την ΚΑΠΑ Research, η οποία δημοσιεύτηκε από το Έθνος της Κυριακής και αφορά στις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είναι στους 4,1%.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση έπρεπε να απαντήσουν στο ερώτημα «Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε ευρωεκλογές, εσείς ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;» η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,2 και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 8,1%, Κίνημα Αλλαγής με 5,5 και ΚΚΕ με 5%. Το ποσοστό του «Λευκού/Άκυρου – Δεν έχω αποφασίσει – Δεν θα ψήφιζα» είναι αθροιστικά 18,3%.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντας στη δημοσκόπηση καλούνται να αξιολογήσουν εάν από την αύξηση του κατώτατου μισθού, την έξοδο στις αγορές, την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών βγαίνουν περισσότερο κερδισμένοι ή χαμένοι οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Κατά τη δημοσκόπηση το 62% απαντά ότι ο πρωθυπουργός βγαίνει «χαμένος ή μάλλον χαμένος», έναντι 33% που απαντά «κερδισμένος ή μάλλον κερδισμένος». Τα αντίστοιχα ποσοστά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι 60 και 37%.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)