ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς ο Σταύρος Βλάχος

Κατοικώ στο Καλοχώρι Καστοριάς, με τον συνταξιούχο αγροφύλακα πατέρα μου. Είμαι χειριστής μηχανημάτων έργων, χωρίς αντικείμενο εργασιών τα τελευταία χρόνια λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν οι ιθύνοντες στην περιοχή μας. Απασχολούμαι περιστασιακά σε διάφορες εργασίες. Έλαβα την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας, για τους παρακάτω λόγους:
Η σημερινή δημοτική αρχή, όλοι ξέρουμε ότι, δεν τα κατάφερε αλλά οι αντιδήμαρχοι είναι εκ νέου υποψήφιοι. Μαζί με τοπικούς πολιτικούς και επιχειρηματίες θέλουν να συνεχίσουν το «έργο τους». Ο τόπος μας πρέπει, επιτέλους, να ξεκολλήσει από το τέλμα και αυτό μπορεί να γίνει με έναν ισχυρό δήμο Καστοριάς και με τη συμμαχία όλων όσων βάζουν το συνολικό συμφέρον πάνω από όλα.
Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με πολιτικά γραφεία και συμφέροντα. Ο Γιώργος Πετκανάς είναι ο μόνος που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γι’ αυτό συμμαχώ μαζί του,  κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να προσφέρω στον τόπο μου. 

Με τιμή
Σταύρος Βλάχος




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)