ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "αλλάζουμε πορεία" ο Μιχάλης Μπινιάκος


Aς δούμε ποιος είναι ο Μιχάλης Μπινιάκος 
Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Μπινιάκος γεννήθηκε στην Καστοριά το 1975.  Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και τον Χωρικό Σχεδιασμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, ενώ αγορεύτηκε Διδάκτορας Οικονομικής Γεωγραφίας (PhD) στο ίδιο Πανεπιστήμιο.
Με την αποφοίτηση του από την Ε.Σ.Δ.Δ. τοποθετήθηκε στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, στη Διεύθυνση Οικονομικών των Ο.Τ.Α. (έως το 2011). Στη συνέχεια εργάστηκε στο οικονομικό-λογιστικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και έκτοτε εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στο τμήμα αδειών διαμονής.
Ο συνδυασμός των ακαδημαϊκών γνώσεων και των ανησυχιών του για τα τεκταινόμενα στην Καστοριά, τον οδήγησε στην υποψηφιότητα του στο Δήμο Καστοριάς. Με την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος διετέλεσε, για δύο χρόνια, αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπου κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τα ανοιχτά έργα του Ε.Σ.Π.Α. 2007-13 και να εντάξει μεγάλες παρεμβάσεις στην νέα περίοδο 2014-2020, με σημαία το Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α.) για την Καστοριά.
Αποτελεί ενεργό μέλος σε διάφορους συλλόγους και φορείς με κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μανιακών και του αθλητικού συλλόγου Π.Α.Σ. Λεύκης, καθώς και πιστοποιημένος προπονητής ποδοσφαίρου της UEFA C. Το 2016 ίδρυσε το εργαστήρι λαογραφίας και παραδοσιακού χορού «ΟΡΜΟΣ Καστοριάς» και, εκτός από χοροδιδάσκαλος σε πολλούς συλλόγους, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής παραδοσιακού χορού στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής/Δ.Π.Θ.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τεστ εγκυμοσύνης με ζάχαρη, κάντε το τεστ μόνες σας

Φιλική συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης Γ.Αμανατίδη στο Δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Λειτουργεί κανονικά το αναψυκτήριο στο δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο)

Ξεκινούν από 1η Ιουνίου η Εμποροπανύγηρεις

Ο Γάμος του Αναστασίου και της Άννας στο Δημαρχείο Καστοριάς (Φώτο)

Συναγερμός από ΠΟΥ : Ο Covid-19 διαταράσσει τους εμβολιασμούς και θέτει σε κίνδυνο 80 εκατ. βρέφη