Στιγμιώτυπα από τον χθεσινό αγώνα της Αστραπής στη Νέα Καλλικράτεια (Φώτο - Βίντεο)

Έχοντας την υπεροχή σε όλο το εννενηντάλεπτο, ο Νέος Π. Ο. Νέας Καλλικράτειας έκανε "ποδαρικό με το δεξί" και στην έδρα του, επικρατώντας με 3 - 0 της αξιόμαχης Αστραπής Μεσοποταμίας. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα διπλασίασε τις νίκες της στο ξεκίνημα του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια.
000001530
000001531
Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες, όχι όμως αυτές που χαρακτηρίζονται ως κλασικές, απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο να απειλήσει στην κόντρα, κάτι όμως που δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση.
- Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων μόλις στο 5', προήλθε από μία στατική φάση, με την κεφαλιά του Αποστόλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκέρι, να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χρήστου Κράτσιου.
- Στο 36' ο γκολκίπερ της Αστραπής μπλόκαρε την κεφαλιά στην κίνηση του Ξανθόπουλου, μετά από βαθιά μπαλιά του Αποστόλου.
- Στο 41' μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Δημήτρη Κάλφα και σέντρα του Παπακωνσταντίνου, ο ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση Προβατιδης δεν έπιασε όπως θα ήθελε το μονοκόμματο δεξί σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
000001532
- Στο 48' και μετά από συρτή σέντρα του Παπακωνσταντίνου, ο Αργύρης Κράτσιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει ανέτρεψε τον Ξανθόπουλο, ο οποίος μπήκε ταχύτατα στην φάση, με τον διαιτητή Φουστανά να καταλογίζει το πέναλτι και τον "παθόντα" να ευστοχεί από τα ένδεκα βήματα, ανοίγοντας το σκορ για την Καλλικράτεια.
- Στο 64' ο Χρήστος Κράτσιος μπλόκαρε σε συρτό σουτ του Γκέρι, ενώ στο 72' και πάλι ο γκολκίπερ της Αστραπής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, το σουτ του Ταχματζιδη.
- Στο 75' όμως, μετά από ωραία βαθιά μπαλιά του Δαγκούλη, ο Γκέρι "νίκησε" στο σπρίντ τον Σιοπόβου και πλάσαρε ιδανικά τον εξερχόμενο Χρήστο Κράτσιο, διπλασιάζοντας έτσι τα γκολ των νικητών.
- Στο 88' ο Χρήστος Κράτσιος έσωσε με τα πόδια πλασέ του Άγγελου Χότζα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Κύρκου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με "καλοζυγισμενο" δεξί σουτ λίγο εντός περιοχής, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού.
Διαιτητής ο Φουστανάς με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Μαδίτση, όλοι τους από την Ε. Π. Σ. Μακεδονίας.





Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 3-0 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ from Antonis Paschos on Vimeo.

ΝΕΟΣ Π. Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης (78' Κύρκου), Παπακωνσταντίνου, Δαγκούλης, Μάντζιος, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης (62' Παπαγεωργίου), Γκέρι, Σουλίδης (85' Χότζα), Προβατίδης (46' Ταχματζιδης).
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ( Γιώργος Τομόπουλος): Χρήστος Κράτσιος, Νικολάου (48' Λουδοβάρης), Παλαιοδήμος, Αργύρης Κράτσιος, Σιοπόβου, Κρομλίδης, Σαββόπουλος (65' Καραμανίδης), Χότζια, Στασινόπουλος, Tarelli (43' Γάκιας), Κοκοβίδης (82' Ξανθόπουλος).

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη