Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της 41χρονης μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες

Mετά τις αποκαλύψεις, τα στοιχεία και τις καταγγελίες που ανέδειξε το Tvxs.gr για την τραγική υπόθεση της 41χρονης στην Καστοριά, που πέθανε στο σπίτι χωρίς να
της έχει γίνει το τεστ και χωρίς ιατρική βοήθεια, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας από την ΕΛΑΣ, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες και οι ευθύνες του θανάτου της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καστοριάς Νικόλαος Καραμολέγκος έδωσε προφορική  παραγγελία για τη διενέργεια αστυνομικής προανάκρισης. Μόλις διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς θα ακολουθήσει προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της 41χρονης. Αναμένεται λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό, και όχι μόνο, περιβάλλον της 41χρονης. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής προανάκρισης που ήδη είναι σε εξέλιξη να διενεργηθεί επιπλέον έρευνα στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη που υπέφερε από άσθμα, το οποίο θεωρείται υποκείμενο νόσημα επιβαρυντικό για όσους προσβάλλονται από κοροναϊό, παρουσίασε υψηλό πυρετό και δύσπνοια, ωστόσο, σύμφωνα με τους συγγενείς της ακολούθησε οδηγίες τόσο από τον ΕΟΔΥ, όσο και από γιατρό, να μείνει σπίτι. Η γυναίκα πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Μαρτίου, όμως τις επόμενες ημέρες αποκαλύφτηκε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό.

 tvxs.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ