ΛΑΡΚΟ - Το πιο πλούσιο μεταλλείο σιδηρονικελίου της χώρας μας στην Καστοριά έχει σφραγιστεί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εργοτάξιο της Λαρκο στην Ιεροπηγή (Φώτο)
Το πιο πλούσιο μεταλλείο σιδηρονικελίου της χώρας μας στην Καστοριά έχει σφραγιστεί έχοντας ως προίκα ένα εκατομμύριο  τόνους ετοιμοπαράδοτο μετάλλευμα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Η κυβέρνηση και η ειδική διαχείριση για να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους, μέσα από ανακοινώσεις, εξώδικα και με
δηλώσεις τους στα  μέσα μαζικής ενημέρωσης, επιδιώκοντας παράλληλα να διασπάσουν τους εργαζόμενους ανά χώρο,  επικαλούνται ότι «το έχουνε κλείσει οι εργαζόμενοι αυτοαπασχολούμενοι – αυτοκινητιστές – μεταφορείς που αρνούνται  να εργαστούν υπό το νέο καθεστώς».  


Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έφαγαν από το νόμο της Κυβέρνησης «κανόνι»  6 μηνών για το οποίο έχουν πληρώσει επιπλέον 40% ΦΠΑ για ποσά που δεν λάβανε ποτέ. Καταστράφηκαν μέσα σε μία νύχτα. 

Η αλήθεια είναι ότι με ευθύνη της Κυβέρνησης η μεταβατική διοίκηση που είχε διορίσει, των κυρίων Τζίτζου (εκλεκτός του Σ.Μ.Ε ο οποίος προσλήφθηκε μεταβατικά στην ΛΑΡΚΟ από την ειδική διαχείριση)  και  Κυριαζή ( πρώην αντιπρόεδρος του ΣΕΒ), από τον Οκτώβριο του 2019 παραμύθιασαν αυτούς τους ανθρώπους λέγοντας τους ότι «δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους».  Με αυτό το συνειδητό παραμύθι οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους συσσωρεύοντας και μετρώντας ανεπανόρθωτες ζημιές, φεσώνοντας μία ολόκληρη περιοχή στο νομό Καστοριάς. 

Η αλήθεια είναι ότι το μεταλλείο της Καστοριάς το έχει σφραγίσει συνειδητά και μεθοδευμένα  με μαφιόζικο τρόπο η κυβέρνηση και η ειδική διαχείριση. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούν να  ρίξουν την ευθύνη στους εργαζόμενους της Καστοριάς και σε μία ολόκληρη περιοχή που με τιμιότητα  δεν δέχονται να υποταχθούν και  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τσάμπα και βερεσέ.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης