Ο Καστοριάνος "Μότζο Τζότζο" ξαναχτυπά νέο επεισόδιο στην Λευκάδα! (Βίντεο)

Ο γνωστός σε όλους Μότζο σε μια ακόμα « περιπέτεια»  με τα παιδιά το οποίο περιέχει μαγικά κόλπα, συνταγές μαγειρικής, κατασκευές, Drone πτήσεις, κληρώσεις – διαγωνισμούς, facepainting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και όλα αυτά δωρεάν στο YouTube για παιδιά από 4 έως 104 ετών.


     Αναβαθμισμένα σκηνικά, αστείες σκηνές και ψυχαγωγικές ιδέες κάνουν τα παιδιά να γίνονται συνταξιδιώτες στην περιπέτεια, να αναπτύσσουν την φαντασία τους, τις δεξιότητες τους, το λεξιλόγιο τους καθώς και να διευρύνουν τους ορίζοντες γνώσεων τους. 

Για να μην χάνετε στιγμή από mini video, live video, αναρτήσεις επεισοδίων και άλλες πολλές περιπέτειες του Μότζο Τζότζο βρείτε τον και στην σελίδα του που στο Facebook  ΕΔΩ

H εκπομπή αυτή είναι ένα Family Project που στόχο έχει να κάνει γονείς και παιδιά να ταξιδέψουν, να παίξουν, να μαγειρέψουν, να αναρωτηθούν και να γνωρίσουν πολλές νέες τοποθεσίες ανα την Ελλάδα!



Βρείτε και το πρώτο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube και κάντε εγγραφή για να μην χάνετε καμία από τις περιπέτειες του Μότζο Τζότζο! ΕΔΩ

   Το δεύτερο επεισόδιο αριθμεί ήδη 800 views μέσα σε 4 μέρες και δείτε μερικά σχόλια από γονείς που το είδαν ήδη με τα παιδιά τους!


·         Πάρα πολύ ωραία η εκπομπή!!!Η αγάπη σου για τα παιδιά κ γι αυτό που κανεις φαινεται...καθηλωσες τα παιδιά για 46 λεπτά....Συνέχισε αυτό που κάνεις!!Τα κάνεις πολύ χαρούμενα!


·         Πολύ ωραίο βίντεο!!!! Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις τόσα όμορφα πράγματα. Συνέχισε έτσι!!! Μπράβο!!


·         Μα τι ωραίο βίντεο. Ετοιμάζω προβολή στα παιδιά μου μετά την εκπαιδευτική τηλεόραση!!! Μια όμορφη παρέα για τα μικρά μας από έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ πολύ
τα παιδιά!!!


·         Μπράβο είσαι καταπληκτικός, καθόλου κουραστικός. Ευρηματικό και έξυπνο. Συγχαρητήρια !!!! Συνέχισε
έτσι!!!


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα