Πορτοσάλτε: Να μειωθούν 10% οι μισθοί στο Δημόσιο, ώστε… (βίντεο)

Πορτοσάλτε

Την… αγάπη του για τους δημοσίους υπαλλήλους και γενικότερα το Δημόσιο, έδειξε για μια ακόμη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Σκάι» «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, πρότεινε να περικοπούν κατά 10% οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων για να δοθεί δώρο στους υγειονομικούς!

Επικαλούμενος:

Σχετικό άρθρο της «Καθημερινής» ότι πρέπει να δοθεί δώρο στους εργαζόμενους στις ΜΕΘ.

-Τη μείωση των μισθών των ιδιωτικών υπαλλήλων.

ο Α. Πορτοσάλτε, είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να τολμήσει η κυβέρνηση να κόψει ένα 10% από το μισθό του δημόσιου τομέα και αυτά τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από εκεί, να δοθούν δώρο στους υγειονομικούς!»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα, με την συγκεκριμένη πρόταση δείχνει να συμφωνεί και ο Δ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες ο Α. Πρωτοσάλτε με αφορμή την κάμπια που κιτρίνισε το γκαζόν στην Ομόνοια, είχε χαρακτηρίσει τους δημοσίους υπαλλήλους, ράθυμους.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΟΑΕΔ: Επιδότηση 12.000 ευρώ για ατομική επιχείρηση (δικαιούχοι)

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο ακίνητο της Airbnb στον κόσμο (Φώτο)

Το πολύτιμο δώρο που λέγεται παππούς και γιαγιά. Οι ήρωες που μας έδειξαν τα πρώτα βήματα στην ζωή

Αριάδνη Νούκα: «Έρχονται μαζικές πτωχεύσεις, θα παίρνουν τα πάντα» – Συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - O Kαστοριανός διαιτητής Φωτιάδης στην λίστα για Super League

Η γιαγιά Ξανθίππη και η γενοκτονία των Ποντίων