Εκτάκτως στην Καστοριά ο Φθιώτιδος κ. Συμεών – Μιλά στον Δυτικό Τύπο για τον μακαριστό Καστορίας Σεραφείμ (Βίντεο)

Εκτάκτως στην Καστοριa βρίσκεται από λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών, ο οποίος κατάγεται από εδώ και παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της υγειονομικής κρίσης, ζήτησε και έλαβε άδεια για να είναι παρόν στην Εξόδιο Ακόλουθια του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ.

Οι δύο εκκλησιαστικοί άντρες, συνδέονται  μεταξύ τους, από την άφιξη του μακαριστού Σεραφείμ στην Καστοριά το 1996 ως Μητροπολίτου εως και σήμερα που και ο κ. Συμεών αξιώθηκε να λάβει το της Αρχιεροσύνης αξιώμα με μια στενή φιλία και αγάπη Χριστού,

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μίλησε στον Δυτικό Τύπο για την γνωριμία και την φιλία του με τον σεπτό μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κ Σεραφείμ.

Ο ποιμενάρχης της Λαμίας, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην εκδημία του ποιμένη της Καστοριάς, ανέφερε πως σήμερα ταιριάζει να τραγουδήσουμε, αυτό που ταγουδάει ο λαός της Μακεδονίας και της Καστοριάς για τον Παύλο Μελά «Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα…»

Δείτε την σύντομη συνέντευξη:



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα