Π. Χαρούμενος για Σχέδια Βελτίωσης: «Ένα σοβαρό πρόβλημα που η Περιφερειακή Αρχή το… περνάει στο ντούκου»

Για το πρόγραμμα για τα Σχέδια Βελτίωσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Πασχάλης Χαρούμενος.

«Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που η Περιφερειακή Αρχή το περνάει στο… ντούκου» τόνισε ο κ. Χαρούμενος μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6.

Ακούστε τη συνέντευξή του:


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Εγκρίθηκε το ποσό - Πότε πληρώνονται 290.072 δικαιούχοι

Τζηκαλάγιας - Αλήθειες για την παιδεία κόντρα στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών (Βίντεο)

Η κοπή της βασιλόπιτας του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας – Το φλουρί σε Λυσσαρίδη – Βαβλιάρα (Βίντεο)

Πότε θα έρθει το φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία;-Πριμοδότηση της τηλεθέρμασνης για τους ενεργειακούς δήμους, συνδέσεις στα σπίτια σε Καστοριά, Γρεβενά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό

Ο παγωμένος καταρράκτης της Τσούκας (φωτογραφίες – βίντεο)