Ανοίγει το λιανεμπόριο την Δευτέρα – Τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις


Κι ενώ ο κορονοϊός… πιέζει ασφυκτικά την χώρα, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 31.03.2021, η προγραμματισμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας από τον αρμόδιο υπουργό, Βασίλη Κικίλια και τον Νίκο Χαρδαλιά, κάτι που από νωρίς έδειχνε και ότι έρχονταν νέα μέτρα.

Όπερ και εγένετο, με το λιανεμπόριο και τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο να «ανοίγουν», αλλά με αυστηρότατους κανόνες.

Νωρίτερα συνεδρίασε η επιτροπή των ειδικών που έβαλε στο τραπέζι όλα τα δεδομένα για την πολυπόθητη -τόσο από πλευράς κοινωνίας, όσο και οικονομίας- χαλάρωση του lockdown, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και το λιανεμπόριο να βρίσκεται από νωρίς στο προσκήνιο.

Η ενημέρωση έγινε την ώρα που ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 3.616 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, με την Αθήνα να καταγράφει 1.706 (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων). ενώ λόγω της μαραθώνιας συνεδρίασης των ειδικών, μετατέθηκε κατά μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα για τις 19.00, ωστόσο η παράταση πήρε… και νέα παράταση.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Στην Άνδρο ζωγράφισαν τους κάδους και άλλαξαν το χωριό τους (Φώτο)

Αν νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται μην ξεχνάς ότι εσύ το επιτρέπεις

Η «αφαιρετική μέθοδος» του Ορέστη Τσανγκ μας έκαψε το μυαλό (Bίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίποτα πολύτιμο δεν αποκτιέται με το στανιό – Χόρχε Μπουκάι

To άγριο κράξιμο του Σταμάτη Κραουνάκη σε μητέρα που ήταν σε συναυλία του (Βίντεο)