Πρώην στέλεχος Πενταγώνου: Τα UFO έχουν τεχνολογία 50 με 1.000 χρόνια μπροστά από εμάς – Βίντεο


Ο Λουίζ Ελιζόντο χαρακτήρισε την τεχνολογία των UFO “κάτι που θα μπορούσε να είναι 50 με 1.000 χρόνια μπροστά από τη δική μας”.

Ο πρώην επικεφαλής του προγράμματος ταυτοποίησης προηγμένης αεροδιαστημικής απειλής του Πενταγώνου, Λουίζ Ελιζόντο, ισχυρίζεται ότι τα UFO ή οτιδήποτε βρίσκεται πίσω απ’ αυτά γοητεύεται από την πυρηνική ενέργεια.

Το πρώην στέλεχος του αμερικανικού Πενταγώνου ανέφερε ότι αυτά τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα έχουν ασχοληθεί πολλές φορές με το πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Υπάρχει κάποιου είδους διασύνδεση με αυτά τις θεάσεις UFO και την πυρηνική μας τεχνολογία, με την πυρηνική προώθηση, την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας ή τα πυρηνικά μας όπλα» ανέφερε ο Ελιζόντο, μιλώντας στην εφημερίδα “The Washington Post”.

«Στη χώρα μας έχουμε περιστατικά όπου τα UFO έχουν αποσυνδέσει την πυρηνική μας ικανότητα» λέει ο πρώην αξιωματούχος.

«Νομίζω ότι προς το παρόν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την πυρηνική μας τεχνολογία και μια πιθανότητα ακόμη και να εμπλακούν σ’ αυτήν» ανέφερε ο Ελιζόντο.

Ο Αμερικανός πρώην αξιωματούχος χαρακτηρίζει την τεχνολογία αυτών των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων «κάτι που είναι μεταξύ στα 50 και 1.000 χρόνια μπροστά από τη δική μας τεχνολογία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελιζόντο αρνήθηκε να καταθέσει τη δική του άποψη σχετικά με το τι ακριβώς είναι αυτά τα παράξενα αντικείμενα.
Χρειάζεται, ανέφερε, να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία και να μελετηθούν αυτού του είδους τα παράξενα φαινόμενα και θεάσεις γιατί, όπως σχολίασε, εξάλλου, δεν ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Να τονίσουμε πως ενώ πολλοί λάτρεις της θεωρίας συνωμοσίας των UFO πιστεύουν ότι τα αντικείμενα που φωτογραφήθηκαν ή βιντεοσκοπήθηκαν ήδη από τη δεκαετία του 1950 πρόκειται για επισκέπτες από το διάστημα, κάποιοι στρατιωτικοί απαντούν με μια διαφορετική θεωρία.

Πως, στην πραγματικότητα, πρόκειται για υψηλή στρατιωτική τεχνολογία, που έχουν αναπτύξει οι αντίπαλοι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Το 2017, η εφημερίδα “New York Times” δημοσίευσε τρία βίντεο με τέτοια UFO, μαζί με τις συνομιλίες των πιλότων που προσπάθησαν να τα αναχαιτίσουν.

Σχολιάζοντας τα βίντεο που ο ίδιος φέρεται να διέρρευσε στα ΜΜΕ, ο Ελιζόντο ανέφερε ότι τα βίντεο αποδεικνύουν αναντίρρητα ότι τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (UFO) υπάρχουν και διαθέτουν τεχνολογίες πολύ πιο προηγμένες από εκείνες της ανθρωπότητας.

Δείτε το βίντεο:



https://hairt.gr/?p=38781

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

Ορφανά παιδιά από την Συρία απαντούν στο «Τι θα έλεγαν στον μπαμπά τους» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)