Άργος Ορεστικό – Φάρος ανθρωπιάς: Κυρία αγοράζει παπούτσια για άπορα παιδιά!

Διαβάζοντας του φύλλο Σεπτεμβρίου, της μηνιαίας εφημερίδας «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» στην τελευταία ενότητα -Στο Ρυθμό της Πόλης- διαβάσαμε μια πολύ σύντομη είδηση, που μας γέμισε χαρά, κουράγιο και ελπίδα, για μια κυρία που λειτουργεί ως ΦΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

Σύμφωνα με την στήλη, η εν λόγω κυρία από το Άργος Ορεστικό, αγοράζει παπούτσια για άπορα παιδιά που τα έχουν ανάγκη! Η κυρία μας είναι εντελώς άγνωστη και σε επικοινωνία που είχαμε με το Δ.Σ του συλλόγου ΟΡΕΣΤΙΣ μας μεταφέρθηκε ότι επιθυμεί να παραμείνει σε ανωνυμία, κάτι που είναι απολύτα σεβαστό, όπως και το υπέροχο έργο της!

Επειδή όμως οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, ολοένα πλησιάζει ο χειμώνας και οι μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πιστεύουμε ότι έστω και υπό το καθεστώς της ανονυμίας, τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται γνωστές, ώστε ως ΦΑΡΟΙ εκτός από φως, να εκπέμπουν ανθρωπιά και την ζεστασιά της καρδιάς, σε καιρούς που περίσσεψε το εγώ.. και η αδιαφορία…

Ως ditikostipos.gr αισθανόμαστε τεράστια την ανάγκη να εκφράσουμε ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς την κυρία, καθώς και την ευχή το καλό που κάνει τριπλό να της το γυρίσει ο Θεός!

Το απόκομμα της είδησης από την εφημερίδα Η ΟΡΕΣΤΙΣ του Σεπτεμβρίου





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)