Εθελοντικές δενδροφυτεύσεις σε Κοτύλη και Κρανοχώρι


Ο Δήμος Νεστορίου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στα πλαίσια του έργου Life Terra, το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση δράσεων για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής   και της καταστροφής που αυτή προκαλεί, διοργανώνουν εθελοντικές δενδροφυτεύσεις :

στην Κοτύλη την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 π.μ. στο χώρο της ανάπλασης – γήπεδο 5×5,
στο Κρανοχώρι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 π.μ. στο χώρο της δεξαμενής ύδρευσης και του γηπέδου.
Το έργο Life Terra έχει ως στόχο την φύτευση 500 εκατομμυρίων δέντρων  σε περιοχές της Ευρώπης για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, την προστασία  των εδαφών από διάβρωση και την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινοτήτων σε θέματα περιβάλλοντος.

Προσκαλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν για να φυτέψουμε όλοι μαζί από ένα δέντρο και να αναλάβουμε δράση για το κλίμα και το περιβάλλον, τώρα! Ας φυτέψουμε παρέα!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Βασίλης και Βερόνικα: Εκλεκτός γάμος στο Άργος Ορεστικό (Φώτο)

Ελπίδες Μεσοποταμίας Ανασκόπηση σεζόν 2019-2020

ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ

Πτολεμαΐδα: Το μουσικό του άλμπουμ «Τον Φέγγον ‘παρακάλεσα», παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 30/12, ο Αναστάσιος Καζαντζίδης (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς