Καστοριά – Αργυρώ Λάιου:«Πίστεψα στο εμβόλιο και μπήκα σε περιπέτειες» (βίντεο)


Μια περιπέτεια υγείας άνευ προηγουμένου πέρασε η Αργυρώ Λάιου που ζούσε στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε κάποια στιγμή να γυρίσει στον τόπο των γονιών της στην Καστοριά.
Πεπεισμένη από την κυριαρχούσα άποψη στη Μητρόπολη της Αμερικής αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Προέβη σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και έκανε το εμβόλιο. Τις πρώτες τέσσερις μέρες δεν συνέβη τίποτα σημαντικό. Όμως από την πέμπτη μέρα και μετά άρχισε η μεγάλη περιπέτεια. Είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer. Αιφνιδίως έχασε την κίνηση στο αριστερό χέρι . Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και οι αγγειολόγοι προσπάθησαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για πολλές εβδομάδες. Τελικά η κίνηση επανήλθε μερικώς, αλλά όμως ορισμένα συμπτώματα επιμένουν και όπως φαίνεται θα επιμείνουν για πολύ καιρό.
Η Αργυρώ Λάιου υποφέρει από πόνους  και από άλλα νευρολογικής φύσης συμπτώματα, ενώ ακόμα δεν υπάρχει μια σαφής κλινικά αξιόπιστη και τεκμηριωμένη εικόνα για την παρενέργεια αυτή, η οποία προφανώς προκλήθηκε από την πρώτη δόση του εμβολίου.
Η Αργυρώ Λάιου δεν δέχεται να λάβει τη δεύτερη και βροντοφωνάζει αυτή την απόφαση της  όσο και αν προσπαθούν να τη χαλιναγωγήσουν διάφοροι κύκλοι γύρω της. Ακούστε λοιπόν τι είπε η Αργυρώ Λάιου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο zougla.gr σε μια συνέντευξη όπου η γυναίκα προσπαθεί να εξηγήσει το τι της συνέβη σε μια ηλικία που τέτοιου είδους προβλήματα υγείας δεν εμφανίζονται και δεν δικαιολογούνται.


zougla.gr



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

  1. ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ» ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ 0000931106 https://erifylh.blogspot.com/2021/06/0000931106.html
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΟΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΑΙΑΣ ΥΔΑΤΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!... ΒΛΕΠΕ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ( ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ) ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5x5 «Ιωάννης Παμπουκίδης» (Φώτο)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Ο παιδαράς και η ξανθιά