Β’ ΕΠΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – «Βροχή» από γκολ (30)!!!


Τα πολλά γκολ (30), η επικράτηση των φιλοξενούμενων και η έλλειψη ισοπαλίας ξεχώρισαν στην 13η αγωνιστική, τα οποία  κύλησαν φυσιολογικά.

Έτσι, η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται για τις επόμενες αγωνιστικές.

Το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της διεύρυνε ο ΑΓΣΝ Καστοριάς μετά τη νέα άνετη επικράτηση επί της Φλατσάτας Οινόης με σκορ 4-0, ενώ ταυτόχρονα πήρε και την ρεβάνς του α΄ γύρου (1-0). Η ομάδα της Καστοριάς, μετά και τη νέα νίκη, συμπλήρωσε  τέσσερα ματς χωρίς ήττα, παραμένοντας στην κορυφή και στο +2 από τους υπόλοιπους διώκτες της.

Το σκορ της ημέρας πέτυχαν οι Ροσσονέρι, καθώς υπέταξαν με το επιβλητικό σκορ 7-0 (σκορ που προκάλεσε αίσθηση) τον Κρόνο/Γραμμοχώρια, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, αφού μετράνε έξι ματς χωρίς ήττα και παραμένουν σε τροχιά ανόδου, ενώ παράλληλα πήραν και την ρεβάνς του α΄ γύρου (4-2)

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε και το Νεστόριο που πέρασε… αέρα και από το Χιλιόδενδρο, επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού με σκορ 2-4, παραμένοντας ισόβαθμος στην 2η θέση με τους Ροσσονέρι, ενώ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα.

Την τρίτη  νίκη εκτός έδρας και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα (είχε αγώνα εξ’ αναβολής την Τετάρτη 9-2 τις Ελπίδες Μ.), πήρε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τα Κορέστεια, επικρατώντας του Μακροχωρίου με σκορ 2-5.

Επιτέλους νίκη εντός έδρας για τον ΠΑΣ Λεύκης. Χρειάστηκε να φτάσει στην 13η αγωνιστική για να μπορέσει ο ΠΑΣ Λεύκης να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 των Ελπίδων Μ., βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.

Τέλος ρεπό είχαν τα Λακκώματα.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)