Β΄ ΕΠΣ : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή – Ρεβάνς και «2» κορυφής οι Ροσσονέρι, 0-1 στο Κωσταράζι – Το Νεστόριο πήρε ο ντέρμπι, 1-0 την Νέα Καστοριά


Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται το πρωτάθλημα με το ενδιαφέρον στην κορυφή

να κορυφώνεται πυρετωδώς, με τους «μνηστήρες» του τίτλου να εναλλάσσουν κάθε αγωνιστική τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην σημερινή 17η αγωνιστική που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιτεύχθηκαν 18 γκολ, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ισοπαλία.

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για να λήξει το πλέον συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με 4 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο, ενώ όλα δείχνουν ότι αυτή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Ωστόσο, από τα σημερινά αποτελέσματα προέκυψε αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή. Η ομάδα των Ροσσονέρι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής, μετά την πολύ δύσκολη νίκη που πέτυχε στο Κωσταράζι, επί του τοπικού ΠΑΟΚ με σκορ 0-1. 

Μετά και τη νέα της νίκη (11η στο πρωτάθλημα), η ομάδα του Άργους πήρε την ρεβάνς του α’ γύρου (ήττα 2-3), συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της, αφού συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς ήττα (σύμπτωση, ότι η τελευταία ήττα, ήταν την 6η αγωνιστική, στο μεταξύ τους ματς του α’ γύρου)!!!

Την 2η θέση με 34 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή μοιράζονται τα Λακκώματα και το Νεστόριο. Η ομάδα των Λακκωμάτων σημείωσε την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο γήπεδο των Κορεστείων του Μακροχωρίου με το επιβλητικό σκορ 1-6. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους αυτή συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς ήττα, αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες τους για άνοδο, αφού διατηρούν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητών, όπως είναι το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερεις πρώτες της βαθμολογίας που έχει κάνει το καθιερωμένο της ρεπό.

Ωστόσο, το ματς της ημέρας που προσέλκυσε και τον ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων ήταν αυτό στο γήπεδο του Καλοχωρίου. 

Aπό την είσοδο των ομάδων στο ντέρμπι κορυφής Νεστόριο- ΑΓΣΝ Καστοριάς

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Νεστορίου με ένα γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο (19΄Ράππος) πήρε το ντέρμπι κορυφής επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΑΓΣΝ Καστοριάς, επιστρέφοντας – μετά την ανέλπιστη ήττα στην Οινόη-, ταυτόχρονα στις νικηφόρες εμφανίσεις. 

Η ομάδα του Α. Καλλιμάνη με τη νίκη της αυτή πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (4-2), διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο, ενώ την επόμενη αγωνιστική την περιμένει ένα ακόμη ντέρμπι καθοριστικής σημασίας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ροσσονέρι.

Αντίθετα, η ομάδα της Καστοριάς γνώρισε την 2η ήττα στα τρία τελευταία ματς (5η συνολικά στο πρωτάθλημα), έχασε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή, καθώς οπισθοχώρησε στην 4η θέση και στο -2 από το ρετιρέ, ενώ την προσεχή Κυριακή θα κάνει το καθιερωμένο της ρεπό.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, πέρασε εύκολο απόγευμα στο γήπεδο της Λεύκης επικρατώντας του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 0-3, νίκη με την οποία αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

«Καταιγίδα» ο Κρόνος/Γραμμοχώρια συνέτριψαν με το επιβλητικό σκορ 6-0 τις Ελπίδες Μεσ/μίας, σημειώνοντας την 6η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η νεανική ομάδα των Ελπίδων είναι η πιο αδύναμη του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις 1 ισοπαλία και 14 ήττες, ενώ με τη σημερινή της βαριά ήττα ξεπέρασε το φράγμα των 100 γκολ παθητικό…

Τέλος, ρεπό είχε η Φλατσάτα  Οινόης




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)