Προγραμματική σύμβαση Κορεντσίδη-Γκοσλιόπουλου


Προγραμματική Σύμβαση για την επέκταση του Κέντρου Κοινότητας Καστοριάς με τη δημιουργία «αντένας» προκειμένου να εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Δήμου Νεστορίου, υπέγραψαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο περιοχών, Γιάννης Κορεντσίδης και Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Η εν λόγω δομή θα λειτουργεί πλέον και στο Νεστόριο, με γραφείο που θα στελεχωθεί από έναν υπάλληλο, ο οποίος θα συνεπικουρείται από τους εργαζόμενους του Κέντρου από την Καστοριά.

Πρόκειται για ένα ακόμη αντικείμενο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και του Δήμου Νεστορίου, που από κοινού αντιμετωπίζουν ζητήματα που αφορούν και τις δύο περιοχές. Στο πλαίσιο της συνάντησης των κυρίων Κορεντσίδη και Γκοσλιόπουλου τέθηκαν και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχο το Φράγμα Νεστορίου με στόχο και των δύο Δημάρχων την άμεση ολοκλήρωσή του.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συμμετοχή του Καστοριανού Ποδηλάτη Δημήτρη Κοντονίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων (Συνέντευξη)

Instagram και έφηβοι: Πώς να προστατέψουμε τα παιδιά από τοξικές επιρροές

Το Πελίτι Καστοριάς στη “18η Γιορτή Σπόρων Πελίτι & 2η Ολυμπιακή Γιορτή” (φωτο)

O Στέλιος Μαγαλίος στο Yolo cafe bar στη Μεσοποταμία

Ημερήσια Πρόβλεψη 30/11/2019

KAΣΤΟΡΙΑ - Ο Κώστας Πατίδης από την Μεσοποταμία, στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «NOTA MIA» (Bίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Πτολεμαΐδα: «Τα Σπήλαια της Ελλάδας»