Υπ. Εργασίας: Συνεχίζεται κανονικά η διανομή των σχολικών γευμάτων


Τέλος η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή των σχολικών γευμάτων

Συνεχίζεται κανονικά η διανομή στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σχετικά με την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων.

Αναφορικά με την χορήγηση των σχολικών γευμάτων, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενημερώνει ότι, μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επιλύεται οριστικά η όποια δικαστική εκκρεμότητα υπήρχε σχετικά με την διανομή τους.

Fέτος τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με αποτέλεσμα την ένταξη 268 περισσότερων σχολικών μονάδων και 40.000 περισσότερων μαθητών ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά, αναφέρει ανακοίνωση.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή των σχολικών γευμάτων στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος θα εξελιχθεί ομαλά.

Η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί το θέμα στενά με σκοπό την αντιμετώπιση των όποιων διαδικαστικών προβλημάτων παρατηρήθηκαν λόγω των προσφυγών των υποψήφιων αναδόχων σε διάφορα δικαστήρια.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Στις τράπεζες το 80% των ακινήτων που θα πουληθούν μέσω πλειστηριασμών

Ανατριχιαστικό! Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες με το σφράγισμα του Αντίχριστου… (Βίντεο)

Το ''ύστατο χαίρε'' στον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Υπεγράφη η δέσμευση του ποσού των 2.123.000 € για το «Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Νέου Κομάνου». Δέσμευση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας για να προχωρήσει και το δίκτυο ύδρευσης του νέου οικισμού (Βίντεο)

Το 20ο τουρνουά ακαδημιών Ελπίδες Μεσοποταμίας έλαβε τέλος!!! (Φώτο - Βίντεο)

Πώς εκφράζουν τα ζώδια το πάθος τους;