Τροχαίο στην Βασιλειάδα: Νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός


Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr ο ηλικιωμένος οδηγός που ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου στο τροχαίο ατύχημα έξω από το χωριό της Βασιλειάδας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον γκρεμό σε ύψος πάνω από 5 μέτρα.

Τα ίχνη του άτυχου οδηγού φαίνεται να είχαν χαθεί από το μεσημέρι την Παρασκευής και όταν εντοπίστηκε στο σημείο από πεζούς που τον αναζητούσαν, ήταν ήδη αργά καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος Καστοριάς ώστε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς ο άτυχος ηλικιωμένος είχε ήδη χάσει την ζωή του.

Τα ακρίβεια αιτία του δυστυχήματος έρευνα αυτήν την ώρα η Αστυνομία Καστοριάς.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)

Παράγει εισόδημα για την Αργυρώ το «άχρηστο οικογενειακό χωραφάκι» Αποφάσισε να επιστρέψει και να ζήσει στη Χίο (Βίντεο)

Το ψηφιακό πλανητάριο Ιωαννίνων θαύμασαν τα παιδιά στο 9ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς (Φώτο)

Η Δέσποινα Κοζατσάνη για κορονοϊό: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα» (Βίντεο)

Νεκρή βρέθηκε η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ - Αυτοκτόνησε (Φώτο)

ΡΕΤΡΟ : Η ιστορία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος - Ανασκόπηση των Κυπελλούχων ΕΠΣ Καστοριάς στον θεσμό

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ