ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΟΚ: Πρόσκληση σε νέα μέλη

Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, και μάλιστα ανηφορικό, για να κατανοήσουν τόσο η Κεντρική Εξουσία όσο και η τοπική Αυτοδιοίκηση, το αυτονόητο, ότι πρέπει δηλαδή να λάβουν μέτρα και να αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό όπως ακριβώς το αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ώστε να καταφέρουμε, και με την
βοήθεια του Σωματείου, να προσελκύσουμε στη πόλη μας τους τουρίστες αυτής της κατηγορίας. Οι οποίοι δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο μεγάλο όφελος θα είναι και για την τοπική οικονομία αλλά και για τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες αγωνίζονται να προσελκύσουν τουρισμό.
Επίσης έχουμε διαπιστώσει ότι αρκετοί της Κεντρικής Εξουσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις για τον αθλητισμό δεν γνωρίζουν πολλές φορές το αντικείμενο, και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις λένε τα ίδια ή σκέπτονται το ίδιο με τους δήθεν ανταγωνιστές μας.
Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επισκεφθεί και φιλοξενηθεί σε πάρα πολλές περιοχές, είτε ως Ναυτικός όμιλος είτε μεμονωμένα, και έχουμε αποδείξει την περιβαλλοντική μας ευαισθησία, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα των μελών μας και συμβάλει στην καταξίωση του Σωματείου μας στην Ελληνική κοινωνία. Επίσης να τονιστεί ότι από την παρουσία μας και τις συναντήσεις μας στις διάφορες περιοχές προκύπτουν οικονομικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
O όμιλος με αυτή την ανακοίνωση θα ήθελε να απευθυνθεί, πέρα από τα μέλη μας και σε όλα τα υποψήφια μέλη, σε όλους τους πολίτες της καστοριάς και τους προσκαλεί να γίνουν μέλη μας, για να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη και να αυξήσουμε την δυναμική μας, προκειμένου να διαφυλάξουμε ότι έχουμε πετύχει. Να αγωνισθούμε όλοι μαζί για αυτά που πρέπει να γίνουν και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να αξιοποιηθεί ο Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στον οποίο έχουμε επενδύσει όλοι εμείς για ποιότητα ζωής.


Φλώρος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ζητείται κοπέλα για εργασία σε καφέ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Ο παιδαράς και η ξανθιά

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μεγάλη ζημιά από αρκούδα σε καλλιέργεια καλαμποκιού σήμερα το απόγευμα στη Μεσοποταμίας (Φώτο)