Κινούμαστε συνδυαστικά και εναλλακτικά - Το ηλεκτρικό ποδήλατο και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις καθημερινές μετακινήσεις μας (Φώτο - Βίντεο)

Με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό ποδήλατο το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
έδειξε πώς μπορούμε να κινηθούμε οικολογικά στα αστικά κέντρα συμβάλλοντας με θετικό τρόπο στην ποιότητα ζωής και στην κλιματική αλλαγή.
Τη Τρίτη το απόγευμα στον σταθμό του ΟΣΕ έγινε η παρουσίαση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό ποδήλατο να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τα περιεργαστεί και να τα οδηγήσει προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ποδηλατοβόλτα όπου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ‘Γέφυρα ζωής’ οδήγησε μια κυκλική ποδηλατική διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Οι λάτρεις του ποδηλάτου μπόρεσαν να απολαύσουν μια βόλτα σε κεντρικά σημεία της πόλης και να δώσουν μήνυμα για μια πιο βιώσιμη πόλη, στην οποία λόγο μπορεί και πρέπει να έχει το ποδήλατο.
Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας παρουσιάζει το σχέδιο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και της Βιώσιμης Κινητικότητας.
Ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται δυναμικά και καλλιτεχνικά με τους Δημήτρη Γαύρο, Σάκη Ντοβόλη, Φώτη Βακουφτσή, Φώτη Ντοβόλη και ηχητικά από τον Παναγιώτη Παρασκευά.

prlogos.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τουρλιδάκης και Γκανάτσιος στις Συνόδους Πρυτάνεων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ – Παρουσιάζουν στον υπουργό Παιδείας την κοινή πρόταση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας για τη συγχώνευση

Έρχεται ο Βασίλης Καρράς στην Καστοριά

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Έρχεται στη Μεσοποταμία η ποντιακή θεατρική Παράσταση "Γόβα Παρθένα"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για τις επιθέσεις αρκούδας σε κοτέτσια του δήμου Καστοριάς (Βίντεο - Συνέντευξη)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - O Kαστοριανός διαιτητής Φωτιάδης στην λίστα για Super League

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Ανδρέα Οικονομίδη