Θαύμα! Η ΝΔ επισκέφτηκε το επιμελητήριο Καστοριάς αμέσως μετά τη συνάντηση του προέδρου του με κλιμάκιο της Χρυσή Αυγής

Μπορεί για λόγους ιδεολογικής αντιπαλότητας, εγγενούς αποστροφής προς κάθε τι γνήσια ελληνικό ή δημοσιότητας το
κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής με απαξιωτικές και προσβλητικές εκφράσεις, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε φαίνεται να την εμποδίζει να την μιμείται και να ακολουθεί τα βήματα της σε επίπεδο θεσμικής εκπροσώπησης στους κατά τόπους επαρχιακούς νομούς, στους οποίους η μόνη επαφή της με τον λαό εξαντλείται στα καφέ και στις ταβέρνες ή σε δημόσιες εκδηλώσεις συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.
Την εξαίρεση αυτή τη φορά, μετά την βουλευτή Μαρία Αντωνίου που κατόπιν 3-4 θητειών στο κοινοβούλιο θυμήθηκε ότι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της υπάρχει και το... Βίτσι, έκανε ο...γενναίος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιος Αδάμ, ο οποίος σε μία σόλο απόπειρα εκπροσώπησης του κόμματος του στο νομό ζήτησε και πέτυχε τετ α τετ συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου για να παραθέσει τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας (ναι σε όλα, ναι σε όλους) και να καταγγείλει -εκ του ασφαλούς- την κυβέρνηση για το σχέδιο κατάργησης του Επιμελητηρίου και μεταφοράς του στον νομό Κοζάνης.
Τι, όμως, παρακίνησε τον κ. Αδάμ να επισκεφτεί το Επιμελητήριο Καστοριάς και να «αφουγκραστεί» τις δίκαιες αντιρρήσεις του προέδρου του, που έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για προσχεδιασμένο οικονομικό έγκλημα εις βάρος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας; Η Χρυσή Αυγή! Η Χρυσή Αυγή που μόλις 3 μέρες πριν την επίσκεψη του στο Επιμελητήριο επισκέφτηκε τον ίδιο χώρο και συνομίλησε με τον πρόεδρο για να εκφράσει τις απόψεις και τις λύσεις της για το εν λόγω θέμα, προτάσεις όμως που μπορεί να υλοποιήσει καθότι δε δεσμεύεται ούτε από μνημονιακές ρήτρες ούτε από αλληλεγγύη στο κυβερνών κόμμα για την εξασφάλιση... πολιτικής σταθερότητας.
Το όψιμο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα του νομού Καστοριάς δεν αποτελεί παρά μία ακόμα σαφής εγγύηση του ερασιτεχνισμού της και της υποκρισίας που την διακατέχει μπροστά στο ενδεχόμενο της εξασφάλισης της εξουσίας. Στο μεσοδιάστημα μπορεί ανενόχλητη να καταγγέλλει την κυβέρνηση, τον κακό ΣΥΡΙΖΑ και τους «φασίστες» της Χρυσής Αυγής αλλά να συνυπογράφει μνημόνια με τους πρώτους και να μιμείται τους δεύτερους, μόνο και μόνο για να παραμένει ενεργή σε ένα πολιτικό παιχνίδι από το οποίο η ίδια παραιτήθηκε.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ζητείται κοπέλα για εργασία σε καφέ