Tι ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ αν κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο…

Tι ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ αν κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο…
Το καλοκαίρι βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, το ίδιο και η ερωτική διάθεση. Οι άνθρωποι πηγαίνουν διακοπές, αλλά ακόμα κι αν μείνουν στην πόλη συνηθίζουν να κάνουν μίνι αποδράσεις.
Μαζί με το σεξ στην παραλία, το καλοκαίρι βρίσκεται σε ιδιαίτερη… άνθηση και το σεξ στο αυτοκίνητο. Ομως, όπως ακριβώς το σεξ στην παραλία, έτσι και το σεξ στο αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια σειρά κινδύνων που θα πρέπει να λάβει κανείς προσεκτικά υπόψιν προτού «εγκλωβίσει» την ερωτική του διάθεση σε τέσσερις πόρτες (εντάξει, το καλοκαίρι σε αντίθεση με το χειμώνα, το πιθανότερο είναι να αφήσετε τις πόρτες του αυτοκινήτου ανοιχτές…).
Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε:
Περιορισμένος χώρος. Οσο ευέλικτοι κι αν είστε, όσο μικροκαμωμένοι ή γυμνασμένοι, το γεγονός δεν αλλάζει. Ο χώρος για σεξ στο αυτοκίνητο είναι περιορισμένος, εκτός αν μιλάμε για… φορτηγάκι με καρότσα.
Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να σας δουν. Εκτός κι αν διαλέξετε ένα εντελώς απόμερο και σκοτεινό μέρος, που με τόσα που ακούμε και διαβάζουμε, θα πρέπει να είστε και εξαιρετικά τολμηροί και ατρόμητοι να το επιχειρήσετε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος να σας ανακαλύψει και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Γιατί μπορεί να είναι διεγερτικό να κάνεις σεξ με το φόβο να σε πιάσουν, αφού αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να συμβαίνει στα αλήθεια. Εκεί σταματάει η διέγερση και ξεκινά η αμηχανία (στην καλύτερη περίπτωση).
Δεν ξέρετε τι να πρωτο-προσέξετε. Ο λεβιές των ταχυτήτων; Το τιμόνι; Η κονσόλα; Ο αγκώνας σας που πάντα κάπου θα βρίσκει; Το πόδι σας που έχει κολλήσει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε στα συναισθήματά σας, θα πρέπει πάντα να έχετε το νου σας μην φρακάρετε κάπου.
Είναι πιθανός ο τραυματισμός. Είναι πολύ εύκολο να χτυπήσετε το κεφάλι σας στο παράθυρο ή στον ουρανό του αυτοκινήτου, να στραμπουλίξετε το λαιμό, το χέρι ή το πόδι σας, να διπλώσει η μέση σας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν άλλα, αυτά είναι αρκετά.
Πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να… εστιάσετε στην ερωτική πράξη. Τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο όταν βρίσκεστε σε έναν πραγματικά ιδιωτικό χώρο. Θα έχετε το νου σας μήπως πλησιάσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, μήπως ακούσετε φωνές ή βήματα (ας προσέχατε να μην βλέπετε τόσες ταινίες θρίλερ…) ή ακόμα, ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μήπως πλησιάσουν άγρια ζώα. Και όλα τα παραπάνω οδηγούν σε μια λιγότερο ικανοποιητική κορύφωση. Και μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα για τους άνδρες, αλλά είναι σίγουρα για τις γυναίκες και το γυναικείο οργασμό.
Το σεξ δεν είναι εξίσου ικανοποιητικό. Αν μιλάμε για δύο άτομα στην μετεφηβική ηλικία ή ακόμα και στην εφηβική, που πήραν το αυτοκίνητο του μπαμπά και που δεν έχουν άλλες παραστάσεις από το σεξ και το αυτοκίνητο είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος ερωτικής συνεύρεσης, δεν υπάρχει διαφορά γιατί δεν υπάρχει και εύκολη σύγκριση. Για εσάς όμως που έχετε απολαύσει το σεξ στο ευρύχωρο κρεβάτι σας ή σε κάποιο άλλο άνετο μέρος, ο περιορισμός του αυτοκινήτου δεν πρόκειται να σας προσφέρει την ίδια ικανοποίηση που σας προσφέρει ένας άλλος χώρος. Εκτός αν είστε λάτρεις του Kama Sutra και έχετε εξασκηθεί σε τέτοιου είδους πρακτικές.
Τέλος, κάτι πολύ βασικό: Μην σκεφτείτε ποτέ να κάνετε σεξ με το αυτοκίνητο εν κινήσει. ΠΟΤΕ! Δεν είναι καλή ιδέα να το επιχειρήσετε, είτε πρόκειται για συνουσία είτε πρόκειται για στοματικό σεξ. Οταν είστε στον αυτοκινητόδρομο θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο και μόνο σ’ αυτόν. Για να διαφυλάξετε τη σωματική σας ακεραιότητα, αλλά και για να διαφυλάξετε τη σωματική ακεραιότητα των άλλων ανθρώπων που ταξιδεύουν την ίδια ώρα στον ίδιο αυτοκινητόδρομο. Αν αδιαφορείτε για τον εαυτό σας, σεβαστείτε τουλάχιστον τους συνανθρώπους σας.

medinova.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)