ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης τού tragikogreece, που βρέθηκε πριν από λίγη ώρα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στην παραλία  Ν.Φλογητών, με την οικογένεια του για να αγοράσουν παγωτά. Αγόρασε 3 παγωτά με 7 μπάλες  στο σύνολό τους προς 1,50€ την μπάλα και μετά πήγαν και κάθισαν στα τραπεζάκια που βρίσκονται απέναντι από το κατάστημα για να απολαύσουν τα παγωτά τους. Εκεί βρεθηκαν αντιμέτωποι με ένα απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικο  περιστατικό.

Υπάλληλος του καταστήματος πλησίασε και τους είπε ότι για να καθίσουν στα τραπεζάκια να φάνε τα παγωτά που ήδη είχαν αγοράσει από το ίδιο κατάστημα, θα πρέπει να πληρώσουν ακόμη 0,50€ την μπάλα δλδ αλλά 3,50€.
Φυσικά σηκώθηκαν και έφυγαν από το κατάστημα και όπως μας ανέφεραν δεν πρόκειται να ξανά πατήσουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Τελικά η αισχροκέρδεια και η εκμετάλλευση των τουριστών από μερικούς ανθρώπους δεν έχει όρια.

Δείτε φωτογραφίες του μαγαζιού που μας έστειλε





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σου προσφέρει, για τα ίδια προϊόντα, δύο τιμές. Μία για να κάτσεις εκεί κ μία για να τα πάρεις κ να φηγεις δεν φτεει το μαγαζί αν εσύ επιλέξεις την φθηνή επιλογή κ με την απαίτηση τον ακριβών παροχών. Είναι όντος πολύ ακριβό μαγαζί για να κάτσεις στο σαλόνι του αλλα όταν στο ξεκαθαρίζει από την αρχή δεν φταίει... Απλα δεν ξανά πας (όπως κ εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά της τιμής όμως προϋποθέτει κανονικό σερβίρισμα, δηλαδή γυάλινα ποτήρια παγωτού μπισκοτάκια εξτρά κλπ. Τέλος πάντων όπου φτώχεια και γκρίνια θα πω εγώ.

      Διαγραφή
  3. Αυτο συμβαινει εδω και χρονιαααα σε αυτο το μαγαζι αλλα οπως βλεπετε ουρα τα προβαταγια το παγωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ blogista και λοιποί, για αρχή ας γινει κατανοητο οτι είναι λίγο οξύμωρο να μιλάς για αισχροκέρδεια και να αναφέρεις το τιτανομεγιστο ποσό των 0,50 λεπτων. Η ελαχιστη ποσότητα αγαπητέ μου που θα πληρώσεις απ την στιγμή που θα κάτσεις σε ένα μαγαζί κ δει στην χαλκιδική ξεκινάει απο 2,50 ευρω είτε πρόκειται για καφέ, είτε για αναψυκτικό. Επομένως δεν μπορεις λοιπόν να εχεις την απαίτηση να επωφεληθείς μιας θέσης σε εναν χώρο που πληρώνεται στον δήμο για χιλιάδες ευρω είτε απλά μόνο για ενα μπουκαλάκι νερο, είτε για ενα αναψυκτικό που χρεώνεται τιμή πακέτου 1 ευρό. Πείτε μου σε ποιό μαγαζί εστίασης δέχονται κάτι τέτοιο; Είναι μαγαζί, δεν είναι περίπτερο. Επιπροσθέτως ακόμα και σε ένα εστιατόριο άλλη χρέωση έχει η μερίδα ως πακέτο και άλλη σε περίπτωση που επιλέξεις να το απολαυσεις στο εκάστοτε περιβάλλον. Όταν ενα μαγαζί σου παρέχει ενα όμορφο περιβάλλον, συνδρομητικά κανάλια, δυνατότητα Wi-fi και καθε άλλου είδους εξυπηρέτηση τα 2 ευρω που θα πληρώσεις για μια μπάλα που ζυγίζει ανω των 200γρ είναι κατι παρα πάνω απο καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου κάλε έχω την εντύπωση ότι δεν διάβασε το παραπάνω άρθρο άλλα άπλα θέλεις να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο μαγαζί...όπως λέει μέσα πήραν τα παγωτά τους που ήταν 7 μπάλες τον 1,50 ευρώ δλδ αν το δούμε σε παγωτά είναι τουλάχιστο 2 μπάλες το καθένα και ίσως κάποιο και 3, όποτε η αξίας είναι τουλάχιστον 3 ευρώ το ένα δλδ έχουν πληρωθεί όλα αυτά που είπες παραπάνω.... και όσο για το πακέτο και το μαγαζί εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει πουθενά εκτός αν και αυτό είναι Χαλκιδικιωτικο σύστημα.

      Διαγραφή
  5. Έψαχνα δουλειά και μίλησα με τον ιδιωκτήτη του καταστήματος. Του είπα πως έχω ένα είδη φορτομένο πρόγραμμα και πως ψάχνω να το γεμίσω με μερικής απασχόλησης δουλειά. Αφού πρώτα μου έκανα κάτι ρατσιστικά σχόλεια για τους Αλβανόφωνους και νε ρώτησε αν είμαι Αλβανός άρχισε να κάνει σχόλεια πως θέλει άτομο γεροδεμένο και δυνατό κρίνοντας με έμμεσο τρόπο τις αντοχές μου μόνο και μόνο από την εμφάνιση μου και λέγοντας μου πως αν έχω κάποιον φίλο γεροδεμένο να έρθει να δουλέψει. Αφού του διαβεβαίωσα πως έχω αντοχές και μπορώ να ανταποκριθώ μου είπε πως αν τυχόν με πάρει για δουλειά θα ασφαλιστώ για μερικής απασχόλησης εργασία 4 - 5 ώρες. Τότε εγώ λέω πως αυτό ήθελα και χάρηκα για αυτήν την δήθεν όπως νόμιζα ευχάριστη στροφή. Στην συνέχεια όμως μου είπε πως ενώ θα ασφαλιζόμουνα για 4 - 5 ώρες αν ήθελα να δουλέψω θα έπρεπε να δουλεύω το λιγότερο 10 ώρες και αν θυμάμαι καλά μου είπε χωρίς διάλλειμα. Ούτε μια στιγμή δεν είμουν αγενής ή προσβλητικός απένατι του. Δεν τον συνομήλησα ούτε μία φορά και προσπαθούσα να τον λογικεύσω. Ωστόσω και με αυτά μερικοί άνθρωποι σκέφτονται μόνο πως θα εκμεταλευτούν τον άλλο και πως θα πάρουν μάλλον αρπάξουν από αυτό όχι χρήματα αλλά την αξιοπρέπεια του. Ντροπή όχι στον Αλβανό αλλά στον " Τίμιο " και " "Φιλότιμο" Έλληνα που μόνο Ελληνική δεν είναι αυτή η λέξη όταν πρόκειται για τέτειους ανθρώπους. Ντροπή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 ευρό που, στα εξωτικά φλογάτα! Δηλαδή στην Χαλκιδική την μπάλα έπρεπε να την πουλάνε 5 ευρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λιχουδης for ever...1) μεγαλυτερη μπαλα 2)νοστιμοτερο και 3)καθεσαι στο μαγαζι χωρις περισσοτερη χρεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς