Η Google θα πιστοποιεί συσκευές με Android για να ξέρετε ότι είναι ασφαλείς

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Google θα πιστοποιεί συσκευές με Android για να ξέρετε ότι είναι ασφαλείςH ανοιχτή φύση του Android συνέβαλε στη δημοτικότητά του, αλλά και την εξέλιξή του γενικότερα. Από την άλλη, ορισμένοι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται αυτή του την ιδιότητα για να ενσωματώσουν σε συσκευές τους spyware, ή απλά προχειροφτιαγμένες εφαρμογές που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Η Google θέλει να βάλει τέλος στα κακώς κείμενα και για το λόγο αυτό θα αρχίσει σύντομα να πιστοποιεί συσκευές, προκειμένου έτσι ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει εάν είναι ασφαλείς και κατάλληλες για να χρησιμοποιηθούν με το Android .

Όλες οι συσκευές που θα περνούν με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης θα φέρουν το ειδικό σήμα του Google Play Protect. Τα πιστοποιημένα προϊόντα είναι διασφαλισμένο ότι δεν θα έχουν εγκατεστημένες κακόβουλες εφαρμογές και θα είναι ικανά να τρέξουν αποδοτικά το Android.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη λίστα με κατασκευαστές που θα συνεργαστούν με τη Google στο νέο αυτό εγχείρημα. Ελπίζουμε σύντομα σε αυτή να προστεθούν περισσότερες εταιρείες, έτσι ώστε ως καταναλωτές να έχουμε ακόμα πιο πολλές επιλογές.

http://gr.pcmag.com 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)