Γευσιγνωσία και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κρέας σήμερα στην 82η ΔΕΘ
Event με παρουσίαση αλλά και δοκιμές από τους κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Ένα event όπου θα ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για τη διατροφική αξία του κρέατος, την μαγειρική αξιοποίηση των διάφορων τεμαχίων, το σωστό τρόπο συντήρησης, την αποφυγή μικροβιακού φορτίου καθώς επίσης και την ποιοτική ταξινόμηση των κρεάτων. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα της γευσιγνωσίας.
Το περίπτερο του Σωματείου βρίσκεται στο περίπτερο 8 στο σταντ 10.
Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.