Γευσιγνωσία και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κρέας σήμερα στην 82η ΔΕΘ

Γευσιγνωσία και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κρέας σήμερα στην 82η ΔΕΘ
Event με παρουσίαση αλλά και δοκιμές από τους κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης

Δυναμική παρουσία είχε για ακόμα μία χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης. Σήμερα τελευταία ημέρα της έκθεσης Κυριακή 17/09/2017 και ώρα 17:00-19:00 μ.μ. διοργανώνει μια εκδήλωση- παρουσίαση- ενημέρωση κοπής κρεάτων και δημιουργίας παρασκευασμάτων.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Ένα event όπου θα ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για τη διατροφική αξία του κρέατος, την μαγειρική αξιοποίηση των διάφορων τεμαχίων, το σωστό τρόπο συντήρησης, την αποφυγή μικροβιακού φορτίου καθώς επίσης και την ποιοτική ταξινόμηση των κρεάτων. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα της γευσιγνωσίας.
Το περίπτερο του Σωματείου βρίσκεται στο περίπτερο 8 στο σταντ 10.
Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)