10 Τραγικά Λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες στο Κρεβάτι και Ξενερώνουν τους Άντρες τους

10 Τραγικά Λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες στο Κρεβάτι και Ξενερώνουν τους Άντρες τους. Αν Κάνεις το 6, τον έχεις Χάσει ήδη..Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι αρέσει στο αντίθετο φύλο στο κρεβάτι.

Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ τι δεν τους αρέσει; Σύμφωνα με την Tracey Cox, ειδική σε θέματα σχέσεων και σεξ, υπάρχει ολόκληρη λίστα με πράγματα που κάνουν οι γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ, αλλά στους άντρες δεν αρέσουν – και το αντίθετο.


Οι άντρες (πολύ λογικά) υποθέτουν ότι υπάρχει μια μεγάλη λίστα πραγμάτων που κάνουν λάθος στο κρεβάτι, κυρίως επειδή το γυναικείο σύστημα είναι πιο πολύπλοκο από το αντρικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι γυναίκες δεν κάνουν λάθη.
Ο οργασμός του άντρα μπορεί να είναι πιο αυτόματος και εγγυημένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συμπεριφορές που δεν του αρέσουν.

Διαβάστε παρακάτω ποια πράγματα μισούν οι άντρες στο σεξ:
Όταν προτείνετε να δείτε μαζί μια ταινία πορνό και μετά δεν σας αρέσει η αντίδραση του σε αυτή.

Οι περισσότεροι άντρες βλέπουν πορνό σε τακτική βάση και οι περισσότερες γυναίκες το γνωρίζουν. Πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι θα είχε πλάκα να δοκιμάσουν να δουν μια ταινία μαζί με τον σύντροφο τους.
Όταν όμως διαπιστώνουν ότι οι άντρες κολλάνε στην οθόνη, απογοητεύονται. Μην το πάρετε σαν προσωπική απόρριψη, είναι απλά μια συνήθεια τους.
Όταν κάνετε πολλή φασαρία, αλλά ξέρετε ότι οι άλλοι σας ακούν.

Μπορεί οι ήχοι στο σεξ να είναι φανταστικοί, αλλά οι φωνές είναι κάτι που μπορεί να τον τρομάξει – και να τον ντροπιάσει. Μπορεί να νομίζετε ότι θα του αρέσει να κάνετε φασαρία, αλλά θα πεθάνει από ντροπή όταν πρέπει να κοιτάξει αυτούς που βρίσκονται έξω από το δωμάτιο. Επίσης, όταν αρχίζετε να κάνετε φασαρία από πολύ νωρίς, τότε είναι σίγουρος ότι αργότερα θα προσποιηθείτε.

Όταν απλά ξαπλώνετε και δεν κάνετε τίποτα.

Είναι σαν να κάθεστε σαν νεκρός αστερίας και να μην κουνιέστε καθόλου. Σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει σεξ με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται.
Όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν το σεξ και δεν πλένεστε.

Οι άντρες το βρίσκουν αυτό αηδιαστικό, ειδικά όταν θέλουν να κάνουν στοματικό σεξ στην σύντροφο τους.
Όταν γρατσουνάτε την πλάτη του.

Στις ταινίες μπορεί να δείχνει σέξι, αλλά στην πραγματικότητα πονάει και είναι λίγο υπερβολικό.
Όταν ντρέπεστε πολύ για το σώμα σας.

Καλύπτετε το σώμα σας, το κάνετε μόνο με κλειστά φώτα, δεν τον αφήνετε να σας κοιτάξει και να σας θαυμάσει – σε κανέναν δεν αρέσει αυτό. Μπορεί να έχετε ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν θεωρεί το σώμα σας όμορφο. Απλά δεχτείτε το κομπλιμέντο και χαλαρώστε.
Σας αρέσει μόνο η ιεραποστολική στάση.

Οι γυναίκες προτιμούν την ιεραποστολική στάση για πολλούς λόγους. Αλλά είναι δύσκολο να διατηρήσει κανείς την ίδια επιθυμία να κάνει σεξ με τον ίδιο άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής του, πόσο μάλλον όταν είναι αναγκασμένος να το κάνει και στην ίδια στάση κάθε φορά.

Όταν του λέτε πότε να έρθει σε οργασμό.

Όταν του ζητάτε να κρατηθεί, το άγχος μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αφήστε τον να έρθει σε οργασμό και μετά ετοιμαστείτε για δεύτερο γύρο ή ζητήστε του να σας κάνει στοματικό σεξ.
Όταν ντύνεστε καλά μόνο για να βγείτε έξω.

Αυτό δεν είναι κάτι που οι γυναίκες κάνουν στο σεξ, αλλά οι άντρες δεν το θεωρούν ελκυστικό. Οι άντρες είναι οπτικά πλάσματα και το εκτιμούν όταν οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους για να τις βρίσκουν ελκυστικές.
Συμφωνείτε να κάνετε σεξ λες και κάνετε σε κάποιον τεράστια χάρη.

Το σεξ υποτίθεται ότι το απολαμβάνουν αμοιβαία και οι δύο σύντροφοι. Αν όχι, τότε πείτε του τι πρέπει να αλλάξει για να το απολαύσετε κι εσείς.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας