ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πότε ανοίγουν τα διόδια στην Ιεροπηγή, ποιό το κόστος και τι γίνεται σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής

Έπειτα από επικοινωνία του fonikastorias.gr με την «Εγνατία Οδό» ενημερωθήκαμε για το πότε προβλέπεται να «ανοίξουν» τα διόδια στην Ιεροπηγή. Τα διόδια λοιπόν προβλέπεται να τεθούν σε λειτουργία μετά τις 14 Δεκεμβρίου, χωρίς όμως να είναι σίγουρη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τι γίνεται όμως με το κόστος των διοδίων και τί προβλέπεται στην περίπτωση αδυναμίας πληρωμής τους;
Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία καθορίζει το ύψος των τιμών των διοδίων, το κόστος στα διόδια της Ιεροπηγής, όταν αυτά ανοίξουν, προβλέπεται στα 2,10 €.
Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής των διοδίων από τον χρήστη, τότε ο υπάλληλος – εισπράκτορας του σταθμού θα συμπληρώνει τα προσωπικά στοιχεία του οφειλέτη σε έγγραφο με τίτλο «έντυπο αδυναμίας καταβολής» το οποίο θα υπογράφεται και από τα δύο μέρη με παραχώρηση ενός αντιγράφου στον καθένα.
Αν ο οφειλέτης δεν καταβάλει το ποσό εντός 20 ημερών (πράγμα το οποίο θα καταγράφεται στο παραπάνω έντυπο), τότε οι οφειλές θα βεβαιώνονται στη ΔΟΥ.
Οι κάτοικοι των όμορων περιοχών όπως και οι άνεργοι, απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής των διοδίων.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Βλάστη – Κλεισούρα

Απίστευτη έκρηξη κατεδάφισε το ξενοδοχείο TSAMIS στην Καστοριά (Φώτο -Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Το 20ο τουρνουά ακαδημιών Ελπίδες Μεσοποταμίας έλαβε τέλος!!! (Φώτο - Βίντεο)